Studiegids » Sportverenigingen » A.S.Z.V. SPONS in Amsterdam

A.S.Z.V. SPONS in Amsterdam

A.S.Z.V. SPONS is dé studentenzwemvereniging van Amsterdam, waar naast sporten ontzettend veel gezelligheid te beleven valt. Wij zwemmen in zowel het Marnix als Sportfondsenbad Oost en hebben 9 trainingsuren per week, wat betekent dat je altijd kan zwemmen wanneer jou dat uit komt. Heb je het een tijdje wat drukker? Maakt niet uit, alles is vrijblijvend! Daarnaast hebben we een wekelijkse borrel en worden er activiteiten georganiseerd zoals een gala, kerstdiner, buitenlandse wedstrijd, eindfeest en nog vele andere activiteiten. Zie ook de jaarplanning op aszvspons.nl! Verder doen wij mee aan de Nederlandse Studenten Zwemkampioenschappen, wat betekent dat wij vier keer per jaar een wedstrijd hebben in een van de studentensteden, waarna ook altijd een ontzettend vet feest plaatsvindt. Natuurlijk is niets verplicht, dus voor ieder wat wils! Neem vooral een kijkje op onze website en meld je aan voor een gratis proeftraining.

Informatie over A.S.Z.V. SPONS

Hieronder vind je de informatie die wij hebben gekregen van het bestuur van A.S.Z.V. SPONS. Mocht je vragen hebben over onderstaande informatie, of zie je dat bepaalde informatie niet meer klopt, horen wij dat graag in de reacties onderaan de pagina

Naam vereniging:A.S.Z.V. SPONS
Activiteiten:Zwemmen
Aantal leden / teams:230
Datum opgericht:22 januari 1997
Plaatsnaam:Amsterdam
Website:website

Geschiedenis van de vereniging

A.S.Z.V. SPONS is opgericht op 22 januari 1997.

Doel van de vereniging

A.S.Z.V. SPONS streeft ernaar om een combinatie van sport en gezelligheid aan te bieden. Zo maak je nieuwe vrienden terwijl je ook fit blijft!

Prestaties

Afgelopen jaar is SPONS kampioen geworden! We streven ernaar om elk jaar kampioen te worden en het lukt regelmatig, wat betekent dat er daarna altijd een heel gaaf kampioensfeest plaatsvindt.

Verbonden aan

SPONS is niet verbonden aan disputen. We zijn wel aangesloten bij Stichting Studentensport Amsterdam.

Overige Informatie

Heb je interesse? Kom een keer vrijblijvend proefzwemmen! Aanmelden hiervoor kan op onze website.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 25 maart 2020 om 13:14.

Bronnen: geen