Studiegids » Sportverenigingen » A.L.S.R.V. Asopos de Vliet in Leiderdorp

A.L.S.R.V. Asopos de Vliet in Leiderdorp

Roeien is de grootste studentensport in Nederland en op Asopos de Vliet kan je hard (leren) roeien op ieder niveau. Van af en toe in de boot stappen met je vrienden tot fanatiek trainen en internationale wedstrijden; ook als je nog nooit eerder geroeid hebt is dit allemaal mogelijk. Twee keer in de week kan je borrelen en eten in de soos, en met diverse feesten is Asopos de perfecte combinatie van sport en gezelligheid. Je kan je creativiteit kwijt bij één van onze 30 commissies, of ga bij een vloot (dispuut) en leer ook ouderejaars kennen! Topsporter, organisator van toffe evenementen of gezellige borrelaar. Bij Asopos de Vliet kan het allemaal: jij bepaalt hoe je jaar eruit ziet. Kom roeien bij Asopos en begin je studententijd op de beste manier!

Informatie over A.L.S.R.V. Asopos de Vliet

Hieronder vind je de informatie die wij hebben gekregen van het bestuur van A.L.S.R.V. Asopos de Vliet. Mocht je vragen hebben over onderstaande informatie, of zie je dat bepaalde informatie niet meer klopt, horen wij dat graag in de reacties onderaan de pagina

Naam vereniging:A.L.S.R.V. Asopos de Vliet
Activiteiten:Roeien
Aantal leden / teams:640
Datum opgericht:1 oktober 1962
Plaatsnaam:Leiderdorp
Website:website

Geschiedenis van de vereniging

Asopos de Vliet is een fusie tussen mannelijke vereniging Asopos, opgericht in 1962 en vrouwelijke vereniging de Vliet, opgericht in 1905. In 1974 fuseerden zij tot Asopos de Vliet.

Doel van de vereniging

Asopos de Vliet biedt roeien aan op alle niveaus. Voor de ambitieuze en competitieve sporters zijn er in het eerste jaar plekken in de verenigingsachten te verdienen, die strijden in het nationale klassement. Onder begeleiding van professionele coaches en in het beste materiaal kun jij je roeicarrière perfect beginnen. Train jij liever één, twee of drie keer in de week? Dat kan! In je eerste jaar vorm je ploegen met andere eerstejaars die even veel willen trainen en start je wedstrijden tegen ploegen uit het hele land, die vaak worden afgesloten met grootse feesten. Zo ontmoet je vrienden voor het leven en smeed je een hechte ploegband.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 7 december 2020 om 10:34.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud