Studiegids » Opleidingsinstituten » LOI

LOI

Al jaren behoort LOI tot de grootste en meest bekende aanbieders van thuisstudies in Nederland. De organisatie doet er naar eigen zeggen alles aan, om een breed pallet aan opleidingen aan te bieden om een zo groot mogelijk publiek te kunnen voorzien. Dit doet LOI niet onverdienstelijk! Jaarlijks studeren circa 100.000 studenten om een van de vele LOI opleidingen succesvol af te kunnen ronden. Het aanbieden van deze LOI opleidingen doet de organisatie al sinds 1923. 

Het geheel aan mbo- en hbo opleidingen dat LOI aanbiedt is erkend. Het verzekert je van een hoge kwaliteit, wanneer je een LOI opleiding of cursus volgt. Daarbij staat LOI goed te boek bij werkgevers, welke veel waarde hechten aan een bij LOI afgeronde opleiding. Opleidingen van LOI worden onder meer erkend door het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap (OCW). Regelmatig wordt gecontroleerd of de kwaliteit van de door LOI aangeboden opleidingen niet verslechterd is. 

Meer informatie over LOI 

LOI werkt met moderne onderwijsmethodes, specifiek bedoeld voor het volgen van een LOI opleiding vanuit huis. Op deze manier hebben studenten en cursisten de mogelijkheid om een opleiding in hun eigen tijd te volgen, bijvoorbeeld naast een vaste baan. Niet alleen wordt er voortdurend gezocht naar mogelijkheid om onderwijsmethodes te verbeteren, ook de leermiddelen wordt voortdurend vernieuwd. Passend bij de laatste trends uit de verschillende werkvelden. 

Naast de verschillende opleidingen die LOI aanbiedt als thuisstudie, biedt LOI ook klassikale lessen aan. Op dit punt verschilt LOI van een onderwijsorganisatie als Laudius, welke zich specifiek richt op het thuisonderwijs. Een derde optie is een combinatie van thuisstudie met praktijklessen. Deze praktijklessen helpen je de opgedane kennis tijdens de thuisstudie in de praktijk te brengen.

Adresgegevens:
Leidsedreef 2
2352 BA, Leiderdorp

Telefoon: 071 - 545 1234
E-mail:
Website

Social Media

LOI op FacebookLOI op LinkedInLOI op InstagramLOI op YouTube

Overzicht Opleidingen & Studies

Bekijk onderstaand overzicht met de verschillende door LOI aangeboden opleidingen eens. Het geheel aan opleidingen is ontzettend breed! Standaard worden de opleidingen op mbo- of hbo-niveau aangeboden. Op dit moment is het niet mogelijk om een wo thuisstudie te volgen bij LOI. LOI opleidingen lopen uiteen van onderwerpen als huis en tuin, tot ICT en bijvoorbeeld financiële thema’s. Het maakt dat vrijwel iedereen hier een opleiding vindt, die past bij diens interesses en bestaande kennis.


Reviews, ervaringen en recensies

Hoewel LOI opleidingen erkend zijn door onder meer het ministerie van OCW, wil je er zeker van zijn dat het lesmateriaal en de docenten kwaliteit bieden. Het zou zonde zijn, wanneer je na afloop van een LOI cursus of thuisstudie het idee hebt je kennis nauwelijks te hebben verbreed. Onderaan dit artikel vind je LOI reviews van andere bezoekers van deze website. Het geeft je een goed beeld van hetgeen LOI haar studenten biedt.

Heb je onlangs zelf een LOI opleiding afgerond? In dat geval vragen we je jouw ervaringen met LOI te delen in een reactie. Op deze manier kun je andere studenten helpen, wanneer zij zich momenteel nog oriënteren op hun mogelijkheden.

Wil je een review, recensie of ervaring met LOI achterlaten? Dat kan via het formulier aan de linkerkant. Het e-mailadres is puur voor onze eigen controle en zal niet gepubliceerd worden op deze pagina. Zie je een review of recensie over LOI dat niet correct is of niet klopt, dan horen wij het graag!

Laat jouw review achter!

LOI Reviews & Ervaringen

Hieronder vind je enkele reviews en ervaringen van LOI. Heb je zelf ook ervaring met LOI, laat dan nu ook jouw review achter!

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.


Contactgegevens van LOI

Op de website van LOI vind je veel informatie over de verschillende LOI opleidingen die worden aangeboden. Tevens kun je hier een gratis studiegids downloaden, waarin je meer leest over de wijze waarop het onderwijs wordt aangeboden. Heb je een hele specifieke vraag? In dat geval kun je het contactformulier op de website van LOI invullen. Tevens biedt LOI hulp bij je studiekeuze via het telefoonnummer 071 – 54 51 234.

Veelgestelde Vragen over LOI

Mogelijk heb je een algemenere vraag over LOI opleidingen of de onderwijsorganisatie zelf. Hieronder vind je het antwoord op vragen die veel gesteld worden over LOI. Heb je zelf een vraag met antwoord over de opleidingen en cursussen van LOI? Laat deze achter in de reacties onder het artikel, zodat we deze toe kunnen voegen aan het overzicht.

Zijn de opleidingen van LOI erkend?

LOI opleidingen zijn erkend door onder meer het ministeries van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap. Daarbij werkt LOI samen met diverse brancheorganisaties om haar kwaliteit te verbeteren.

Op wat voor niveau kan ik LOI opleidingen volgen?

Opleidingen van LOI worden standaard op mbo- of hbo-niveau aangeboden. Het is momenteel niet mogelijk om een LOI thuisstudie op wo-niveau te volgen.

Kan ik bij LOI ook terecht voor cursussen?

LOI biedt een breed scala aan erkende cursussen aan. Het gaat bijvoorbeeld om LOI taalcursussen. Een cursus heeft over het algemeen een kortere studieduur dan een LOI opleiding.

Waar vind ik eerlijke reviews over LOI?

Bekijk de reacties onderaan deze pagina eens voor LOI reviews van andere bezoekers van deze website. Het geeft je een eerlijk beeld van het onderwijs wat het LOI haar studenten aanbiedt.

Waar vind ik een mooi overzicht van LOI opleidingen?

Op deze pagina vind je een handig overzicht met opleidingen van LOI. Het aanbod aan thuisstudies en klassikale opleidingen is zeer groot bij LOI. Je vindt er altijd een opleiding die past bij je interesses.


Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 30 maart 2021 om 13:08.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud