Studiegids » Opleidingsinstituten » Civas

Civas

Als onderwijsspecialist richt CIVAS zich specifiek op opleidingen gericht op coaching, counseling, psychologie en bijvoorbeeld persoonlijke groei. De organisatie bestaat meer dan vijftien jaar en heeft haar aanbod aan thuisstudies en cursussen in deze periode flink uitgebreid. Tegenwoordig kies je bij CIVAS uit meer dan 120 verschillende mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen! Het leuke aan CIVAS is dat hier studenten uit binnen- en buitenland studeren. Wellicht tref je tijdens online sessies of een klassikale les mensen uit andere landen.

Het volgen van een CIVAS opleiding is interessant wanneer je jouw kennis wilt verbreden, of wanneer je bestaande kennis een nieuwe impuls wilt geven. Mogelijk zijn er nieuwe technieken en methodieken ontwikkeld voor de behandelingen die jij cliënten aanbiedt. Het volgen van een cursus of opleiding bij CIVAS helpt je deze kennis op peil te houden. Op deze pagina lees je meer over de CIVAS opleidingen en cursussen die worden aangeboden.

Meer informatie over CIVAS

CIVAS is een onderwijsinstelling die is opgenomen in het CRKBO, het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs. Het maakt dat CIVAS opleidingen erkend zijn en de onderwijsinstelling zelf voldoet aan strenge kwaliteitseisen. Het is sterk aan te raden om altijd voor een erkende opleiding te kiezen, daar de waarde hiervan veel groter is in het werkveld.

Naast de verschillende CIVAS opleidingen, biedt de onderwijsorganisatie ook verschillende cursussen aan. Deze CIVAS cursussen duren over het algemeen minder lang dan een volledige opleiding. Ze zijn voornamelijk bedoeld voor het verbreden van je kennis over onderwerpen waar je eerder al een opleiding over gevolgd hebt. 

Adresgegevens:
Oudeweg 8B
2031 CC, Haarlem

Telefoon: 023 – 55 11 511
E-mail:
Website

Social Media

Civas op FacebookCivas op LinkedInCivas op YouTube

Overzicht Opleidingen & Studies

Onderstaand vind je een handig overzicht van het geheel aan CIVAS opleidingen dat wordt aangeboden door deze onderwijsspecialist. De verschillende CIVAS thuisstudies zijn opgedeeld in verschillende categorieën. Kies bijvoorbeeld voor een opleiding in de richting van therapeutische basisvorming, in de richting van persoonlijke groei of bijvoorbeeld massages. De opleidingen die door CIVAS worden aangeboden, worden gegeven op mbo- en hbo-niveau. Er worden momenteel geen opleidingen op wo-niveau aangeboden.


Erkenningen

Het opleidingsinstituut Civas werkt met de volgende erkenningen: CIVAS is opgenomen in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO) en aangesloten bij de Nederlandse Raad voor Training en Opleiding (NRTO).


Reviews, ervaringen en recensies

Wanneer je het volgen van CIVAS cursussen of opleidingen overweegt, wil je er zeker van zijn dat dit instituut onderwijs aanbiedt op hoog niveau. Je wilt dat je kennis echt verbeterd is, nadat je een CIVAS opleiding gevolgd hebt. Onderaan deze pagina vind je de CIVAS reviews van bezoekers die eerder zelf een opleiding bij deze partij gevolgd hebben. Het geeft je een eerlijk beeld van de kwaliteit die CIVAS je biedt!

Heb je onlangs zelf een opleiding bij CIVAS gevolgd? Laat in dat geval je eigen ervaringen achter. Deze CIVAS ervaring kan ontzettend waardevol zijn voor andere bezoekers van deze website.

Wil je een review, recensie of ervaring met Civas achterlaten? Dat kan via het formulier aan de linkerkant. Het e-mailadres is puur voor onze eigen controle en zal niet gepubliceerd worden op deze pagina. Zie je een review of recensie over Civas dat niet correct is of niet klopt, dan horen wij het graag!

Laat jouw review achter!

Civas Reviews & Ervaringen

Hieronder vind je enkele reviews en ervaringen van Civas. Heb je zelf ook ervaring met Civas, laat dan nu ook jouw review achter!

Goede srudie

12 juni 2024

Studiemateriaal heel goed

Manja planting

Contactgegevens van CIVAS

Heb je specifieke vragen over CIVAS opleidingen? Of wil je meer weten over de wijze waarop CIVAS onderwijs aanbiedt aan haar cursisten en studenten? Op de website van CIVAS vind je een contactformulier, waarmee je een vraag aan de onderwijsorganisatie kunt stellen. Je kunt de organisatie ook telefonisch benaderen op het telefoonnummer 023 – 55 11 511.

Veelgestelde Vragen over Civas

Hieronder vind je enkele veelgestelde vragen over . Zit je zelf nog met vragen, laat ze dan achter in de reacties!

Zijn de opleidingen van CIVAS erkend?

CIVAS is CRKBO-geregistreerd, wat betekent dat de onderwijsorganisatie voldoet aan strenge kwaliteitseisen en daarmee een erkende instelling is. Regelmatig wordt de kwaliteit van het geboden onderwijs gecontroleerd.

Op wat voor niveau kan ik CIVAS opleidingen volgen?

CIVAS biedt het gros van haar opleidingen op mbo- en hbo-niveau aan. Er worden op dit moment geen opleidingen op wo-niveau aangeboden door CIVAS.

Kan ik bij CIVAS ook terecht voor cursussen?

CIVAS biedt zowel opleidingen als cursussen aan. Een cursus heeft vaak een kortere studieduur en is bedoeld ter verdieping van kennis die je al hebt.

Waar vind ik eerlijke reviews over CIVAS?

Op deze pagina vind je CIVAS reviews van andere bezoekers. Het geeft je een eerlijk beeld van de kwaliteit die CIVAS biedt. CIVAS is een erkende onderwijsorganisatie en CRKBO-geregistreerd.

Waar vind ik een mooi overzicht van CIVAS opleidingen?

Bekijk het overzicht met CIVAS opleidingen op deze pagina. Zo zie je al snel of CIVAS een opleiding aanbiedt die aansluit op jouw interesses en bestaande kennis.


Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 14 februari 2023 om 14:03.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud