Studiegids » hbo » hbo opleidingen » Strategic Events Management (Master) – Breda University of Applied Sciences – Breda

Strategic Events Management (Master) – Breda University of Applied Sciences – Breda

Ben jij geinteresseerd in de opleiding 'Strategic Events Management' van Breda University of Applied Sciences in Breda, Noord-Brabant? Op deze pagina vind je alle informatie over deze opleiding.

Mocht je nog bepaalde informatie missen of zie je informatie dat onjuist is? Of wellicht zit je nog met vragen? Stel ze onderaan in de reacties of neem contact op met Breda University of Applied Sciences via het formulier. Zo houden we samen de informatie up-to-date voor alle (toekomstige) studenten!

In overleg met vertegenwoordigers uit de sector hebben we de belangrijkste kennis en vaardigheden vastgesteld waarover evenementenmanagers vandaag de dag dienen te beschikken. We willen onze studenten immers stimuleren om ook op die manier te denken: het combineren van praktijkervaring met ons concept van Strategic Value Creation om zo een breed scala aan waardetoevoegende initiatieven te ontwikkelen voor individuen, gemeenschappen, bedrijven en de maatschappij in het algemeen.

Breda University of Applied Sciences, Breda

Deze opleiding kun je volgen bij Breda University of Applied Sciences, Breda in Breda.

 • Bekostiging: Overheid
 • Studielast: 60 ECTS
7.5
Studenttevredenheid
cijfer in 2023

Wanneer word je toegelaten?

Een hogeschool of universiteit kan bepaalde toelatingseisen hanteren, voordat je wordt toegelaten aan de opleiding. Bij deze toelatingseisen wordt er gekeken naar je voorgaande studie en bijbehorend profiel. Zo kan het zijn dat er een eis wordt gesteld aan zowel het niveau als het vakkenpakket. Hieronder vind je de toelatingseisen voor de opleiding Strategic Events Management.

Toelatingseisen

Vooropleidingseisen: Niet toelaatbaar
Vooropleidingseisen: Niet toelaatbaar
Vooropleidingseisen: Niet toelaatbaar

Informatie over de opleiding

Hieronder vind je de algemene informatie over de opleiding Strategic Events Management, die je kunt volgen bij Breda University of Applied Sciences in Breda. Zo kun je in één oogopslag al gauw een indruk krijgen wat deze universitaire opleiding inhoudt.

Studenten statistieken

 • Aantal eerstejaars aan deze opleiding 15 eerstejaars
 • Eerstejaars man 20%
 • Eerstejaars vrouw 80%

Studenttevredenheid

Hieronder vind je de uitslag van de Nationale Studenten Enquete voor de opleiding Strategic Events Management (deeltijd). Uiteraard horen we ook graag van jou wat jij van deze opleiding vindt. Reageer hiervoor onderaan de pagina, zodat ook de toekomstige studenten dit kunnen gebruiken bij hun afweging en keuze voor een geschikte opleiding.

Nationale Studenten Enquete 2023

Voor het gemiddelde cijfer van deze deeltijd opleiding, zijn er studenten gevraagd om te stemmen. Tijdens de Nationale Studenten Enquete van 2023 hebben 16 studenten gestemd op de opleiding Strategic Events Management. Waarvan er 0.0% een 1 hebben gegeven, 6.3% een 2, 18.8% een 3, 68.8% een 4 en tot slot heeft 6.3% van alle stemmende studenten een 5 uit 5 gegeven aan deze opleiding.

 • Gemiddelde 7.5 / 10
 • Sfeer 8.5 / 10
 • Docenten 7.9 / 10
 • Studiebegeleiding 7.4 / 10
 • Toetsing en informatie 7.6 / 10
 • Studiefaciliteiten 8.3 / 10

Gemiddelde Beoordeling

1 / 5 0.0%
2 / 5 6.3%
3 / 5 18.8%
4 / 5 68.8%
5 / 5 6.3%


Reviews, ervaringen en recensies

Wil je een review, recensie of ervaring over Strategic Events Management van Breda University of Applied Sciences in Breda achterlaten? Dat kan via het formulier aan de linkerkant. Het e-mailadres is puur voor onze eigen controle en zal niet gepubliceerd worden op deze pagina. Zie je een review of recensie over de studie Strategic Events Management dat niet correct is of niet klopt, dan horen wij het graag!

Laat jouw review achter!

Strategic Events Management Reviews & Ervaringen

Hieronder vind je enkele reviews en ervaringen van de studie Strategic Events Management. Heb je zelf ook ervaring met Strategic Events Management van Breda University of Applied Sciences, laat dan nu jouw review achter!

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.


Heb je moeite met het kiezen van de juiste opleiding?

Er zijn genoeg studenten die moeite hebben om de juiste opleiding te volgen. Maar de juiste keuze maken is wel belangrijk, want je zult er toch al snel een aantal jaren aan moeten werken. Twijfel jij of de opleiding Strategic Events Management (deeltijd) in Breda de juiste voor jou is?

Neem dan eens contact op met deze Studiekeuzebegeleiders of Loopbaanbegeleiders in Breda!


Veelgestelde Vragen over Strategic Events Management

Hieronder vind je enkele veelgestelde vragen over Strategic Events Management te volgen bij Breda University of Applied Sciences:

Bij welke onderwijsinstelling kan ik de opleiding Strategic Events Management volgen?

De opleiding Strategic Events Management kun je onder andere bij Breda University of Applied Sciences in volgen.

Welk studenttevredenheid cijfer krijgt de opleiding Strategic Events Management?

De opleiding Strategic Events Management van Breda University of Applied Sciences kreeg in 2023 het cijfer 7.5.

Welke toelatingseisen zijn er als ik van de havo kom?

Wil je van de havo naar de opleiding Strategic Events Management, dan zul je moeten voldoen aan: Niet toelaatbaar

Contactgegevens van

Adresgegevens

Mgr. Hopmansstraat 2
4817 JS, Breda
Noord-Brabant

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 19 juli 2023 om 13:06.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud