Studiegids » hbo » hbo opleidingen » Retail Management (Associate degree) – LOI Hogeschool – Diverse locaties

Retail Management (Associate degree) – LOI Hogeschool – Diverse locaties

De hbo associate degree Retail Management richt zich op leidinggevende generalisten in het midden- en kleinbedrijf. Onderwerpen die aan bod komen, zijn personeelsmanagement, communicatie, boekhouden en ICT. Retail managers zijn in staat relatienetwerken te onderhouden en zijn meesters in het aanknopen van (buitenlandse) zakelijke contacten. Ze zijn niet snel uit het veld te slaan en weten zich in stresssituaties goed staande te houden.

De door de overheid erkende Associate degree Retailmanagement ligt qua niveau tussen MBO 4 en HBO. In korte tijd heb je de belangrijkste kennis en vaardigheden op HBO-niveau en behaal je het officiële Ad-getuigschrift.

LOI Hogeschool, Diverse locaties

Deze opleiding kun je volgen bij LOI Hogeschool, Diverse locaties in Diverse Locaties.

  • Niveau: HBO opleiding
  • Soort opleiding: Associate degree
  • Voltijd/deeltijd/duaal: Voltijd
  • Titel: Associate Degree

Wanneer word je toegelaten?

Een hogeschool of universiteit kan bepaalde toelatingseisen hanteren, voordat je wordt toegelaten aan de opleiding. Bij deze toelatingseisen wordt er gekeken naar je voorgaande studie en bijbehorend profiel. Zo kan het zijn dat er een eis wordt gesteld aan zowel het niveau als het vakkenpakket. Hieronder vind je de toelatingseisen voor de opleiding Retail Management.

Toelatingseisen

Vooropleidingseisen: Havo met profiel EM, CM, NG, NT.
Vooropleidingseisen: Vwo met profiel EM, CM (met Bedrijfseconomie of Economie of M&O), NG (met Bedrijfseconomie of Economie of M&O), NT (met Bedrijfseconomie of Economie of M&O).
Vooropleidingseisen: Direct toelaatbaar


Reviews, ervaringen en recensies

Wil je een review, recensie of ervaring over Retail Management van LOI Hogeschool in Diverse Locaties achterlaten? Dat kan via het formulier aan de linkerkant. Het e-mailadres is puur voor onze eigen controle en zal niet gepubliceerd worden op deze pagina. Zie je een review of recensie over de studie Retail Management dat niet correct is of niet klopt, dan horen wij het graag!

Laat jouw review achter!

Retail Management Reviews & Ervaringen

Hieronder vind je enkele reviews en ervaringen van de studie Retail Management. Heb je zelf ook ervaring met Retail Management van LOI Hogeschool, laat dan nu jouw review achter!

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.


Heb je moeite met het kiezen van de juiste opleiding?

Er zijn genoeg studenten die moeite hebben om de juiste opleiding te volgen. Maar de juiste keuze maken is wel belangrijk, want je zult er toch al snel een aantal jaren aan moeten werken. Twijfel jij of de opleiding Retail Management (deeltijd) in Diverse Locaties de juiste voor jou is?

Neem dan eens contact op met deze Loopbaanbegeleiders of Loopbaanbegeleiders in Diverse Locaties!


Veelgestelde Vragen over Retail Management

Hieronder vind je enkele veelgestelde vragen over Retail Management te volgen bij LOI Hogeschool:

Bij welke onderwijsinstelling kan ik de opleiding Retail Management volgen?

De opleiding Retail Management kun je onder andere bij LOI Hogeschool in volgen.

Welke toelatingseisen zijn er als ik van de havo kom?

Wil je van de havo naar de opleiding Retail Management, dan zul je moeten voldoen aan: Vwo met profiel EM, CM (met Bedrijfseconomie of Economie of M&O), NG (met Bedrijfseconomie of Economie of M&O), NT (met Bedrijfseconomie of Economie of M&O).

Contactgegevens van

Adresgegevens

Leidsedreef 2
2352 BA, Diverse Locaties

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 19 juli 2023 om 13:02.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud