Studiegids » hbo » hbo opleidingen » HBO Projectleider Techniek

HBO Projectleider Techniek

Binnen de studie Projectleider Techniek zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Projectleider Techniek wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Projectleider Techniek-gerelateerde opleidingen.

Associate Degree Projectleider Techniek

De hbo associate degree Projectleider Techniek is gericht op het ontwerpen, vervaardigen en onderhouden van installaties en op de beheersing van processen. Je leert onderhandelen en communiceren met andere disciplines, kostencalculaties maken, eenvoudige ontwerpberekeningen uitvoeren m.b.t. elektrische installaties, communicatienetwerken, bouwfysische aspecten, sanitaire installaties en klimaatinstallaties, meer- en minderwerk calculeren, uit te voeren en af te ronden en leidinggeven. Na deze studie kun je aan de slag op de arbeidsmarkt of kies je voor de bijbehorende bachelorstudie.

Soort opleiding: Associate degree
Eerstejaars aantal: 33
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 33.000
Studenten aantal: 116

Associate degree Projectleider Techniek opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Projectleider Techniek opleiding te gaan volgen op HBO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Projectleider Techniek-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Hbo Associate Degrees pagina!

Hanzehogeschool Groningen

Hbo-studies binnen Techniek

Binnen de studiesector hbo Techniek, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de hbo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 28 juni 2023 om 13:37.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud