Studiegids » hbo » hbo opleidingen » Professional Master in Media Innovation (Master) – Breda University of Applied Sciences – Breda

Professional Master in Media Innovation (Master) – Breda University of Applied Sciences – Breda

De masterstudie (hbo) Media Innovation is gericht op het ontwikkelen van innovatieve concepten op het gebied van media. Je krijgt inzicht in hoe de nieuwste innovaties zijn opgebouwd vanuit oude producten. Je verkrijgt daartoe kennis vanuit verschillende theorieën. Je wordt getraind in je analytische vermogen en om dit vermogen te gebruiken om verder dan de oppervlakte te kijken en uiteindelijk te gebruiken om zelf innovatieve concepten te ontwerpen.

The Master in Media Innovation focuses on the core processes behind media products, trying to uncover a digital grammar. By learning this grammar, you will be able to express yourself better on the digital platform and to anticipate future developments. In this way, you can use the full potential of the digital media.

Breda University of Applied Sciences, Breda

Deze opleiding kun je volgen bij Breda University of Applied Sciences, Breda in Breda.

 • Collegegeld 2023: € 2314
 • Bekostiging: Overheid
 • Studielast: 60 ECTS
7.8
Studenttevredenheid
cijfer in 2023

Wanneer word je toegelaten?

Een hogeschool of universiteit kan bepaalde toelatingseisen hanteren, voordat je wordt toegelaten aan de opleiding. Bij deze toelatingseisen wordt er gekeken naar je voorgaande studie en bijbehorend profiel. Zo kan het zijn dat er een eis wordt gesteld aan zowel het niveau als het vakkenpakket. Hieronder vind je de toelatingseisen voor de opleiding Professional Master in Media Innovation.

Toelatingseisen

Vooropleidingseisen: Niet toelaatbaar
Vooropleidingseisen: Niet toelaatbaar
Vooropleidingseisen: Niet toelaatbaar

Collegegelden

Als je een opleiding gaat volgen aan een universiteit of hogeschool, dan krijg krijg je te maken met het zogeheten collegegeld. Uiteraard wil je weten hoe hoog dit collegegeld is. Hieronder vind je de tarieven en bedragen voor zowel de standaard studies als de collegelden voor een mogelijk intensief programma.

 • Collegejaar 2023
 • Tarief Wettelijk
 • Bedrag € 2314

Studenttevredenheid

Hieronder vind je de uitslag van de Nationale Studenten Enquete voor de opleiding Professional Master in Media Innovation (deeltijd). Uiteraard horen we ook graag van jou wat jij van deze opleiding vindt. Reageer hiervoor onderaan de pagina, zodat ook de toekomstige studenten dit kunnen gebruiken bij hun afweging en keuze voor een geschikte opleiding.

Nationale Studenten Enquete 2023

Voor het gemiddelde cijfer van deze deeltijd opleiding, zijn er studenten gevraagd om te stemmen. Tijdens de Nationale Studenten Enquete van 2023 hebben 8 studenten gestemd op de opleiding Professional Master in Media Innovation. Waarvan er 0.0% een 1 hebben gegeven, 0.0% een 2, 25.0% een 3, 62.5% een 4 en tot slot heeft 12.5% van alle stemmende studenten een 5 uit 5 gegeven aan deze opleiding.

 • Gemiddelde 7.8 / 10
 • Sfeer 7.5 / 10
 • Docenten 7.1 / 10
 • Toetsing en informatie 7.0 / 10
 • Studiefaciliteiten 6.3 / 10

Gemiddelde Beoordeling

1 / 5 0.0%
2 / 5 0.0%
3 / 5 25.0%
4 / 5 62.5%
5 / 5 12.5%

Reviews, ervaringen en recensies

Wil je een review, recensie of ervaring over Professional Master in Media Innovation van Breda University of Applied Sciences in Breda achterlaten? Dat kan via het formulier aan de linkerkant. Het e-mailadres is puur voor onze eigen controle en zal niet gepubliceerd worden op deze pagina. Zie je een review of recensie over de studie Professional Master in Media Innovation dat niet correct is of niet klopt, dan horen wij het graag!

Laat jouw review achter!

Professional Master in Media Innovation Reviews & Ervaringen

Hieronder vind je enkele reviews en ervaringen van de studie Professional Master in Media Innovation. Heb je zelf ook ervaring met Professional Master in Media Innovation van Breda University of Applied Sciences, laat dan nu jouw review achter!

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.


Heb je moeite met het kiezen van de juiste opleiding?

Er zijn genoeg studenten die moeite hebben om de juiste opleiding te volgen. Maar de juiste keuze maken is wel belangrijk, want je zult er toch al snel een aantal jaren aan moeten werken. Twijfel jij of de opleiding Professional Master in Media Innovation (deeltijd) in Breda de juiste voor jou is?

Neem dan eens contact op met deze Studiekeuzebegeleiders of Loopbaanbegeleiders in Breda!

Veelgestelde Vragen over Professional Master in Media Innovation

Hieronder vind je enkele veelgestelde vragen over Professional Master in Media Innovation te volgen bij Breda University of Applied Sciences:

Bij welke onderwijsinstelling kan ik de opleiding Professional Master in Media Innovation volgen?

De opleiding Professional Master in Media Innovation kun je onder andere bij Breda University of Applied Sciences in Breda volgen.

Hoe hoog bedraagt het collegegeld van de opleiding Professional Master in Media Innovation?

Als je de opleiding Professional Master in Media Innovation wil volgen bij Breda University of Applied Sciences, dan is het collegegeld momenteel gesteld op € 2314.

Welk studenttevredenheid cijfer krijgt de opleiding Professional Master in Media Innovation?

De opleiding Professional Master in Media Innovation van Breda University of Applied Sciences kreeg in 2023 het cijfer 7.8.

Welke toelatingseisen zijn er als ik van de havo kom?

Wil je van de havo naar de opleiding Professional Master in Media Innovation, dan zul je moeten voldoen aan: Niet toelaatbaar

Contactgegevens van

Adresgegevens

Mgr. Hopmansstraat 2
4817 JS, Breda
Noord-Brabant

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 19 juli 2023 om 13:05.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud