Studiegids » hbo » hbo opleidingen » HBO Ocean Technology

HBO Ocean Technology

Binnen de studie Ocean Technology zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Ocean Technology wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Ocean Technology-gerelateerde opleidingen.

Bachelor Ocean Technology

De hbo bachelorstudie Ocean Technology is gericht op het beschrijven van water (zeeën, meren, oceanen, rivieren en kanalen). Je leert verzamelde gegevens te verwerken tot kaarten, tabellen en grafieken. Je meet bijvoorbeeld het getij, de golven, de stroom, de diepte en de samenstelling van de zeebodem. De gegevens die de metingen opleveren gebruik je voor de aanleg van havens, plaatsing van constructies op de zeebodem, aanleg van onderzeese pijpleidingen en verbetering van toegangskanalen.

Soort opleiding: Bachelor
Prognose arbeidsmarkt: goed
Uitwijkmogelijkheden beroepsgroep: gemiddeld
Conjuctuur gevoeligheid: hoog
Eerstejaars aantal: 17
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 17.000
Studenten aantal: 89

Bachelor Ocean Technology opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Ocean Technology opleiding te gaan volgen op HBO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Ocean Technology-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Hbo Bachelors pagina!

NHL Stenden

Hbo-studies binnen Techniek

Binnen de studiesector hbo Techniek, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de hbo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 28 juni 2023 om 13:37.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud