Studiegids » hbo » hbo opleidingen » HBO Master of Pipeline Technology

HBO Master of Pipeline Technology

Binnen de studie Master of Pipeline Technology zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Master of Pipeline Technology wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Master of Pipeline Technology-gerelateerde opleidingen.

Master Master of Pipeline Technology

De postinitiële masterstudie (hbo) Pipeline Technology richt zich op het leidingenstelstel. Je leert om pijpleidingen te onderhouden, te ontwikkelen of uit te breiden. Je leert technische en maatschappelijke disciplines op elkaar af te stemmen. Daarnaast ontwikkel je je als professioneel leider en geef je richting aan de ontwikkeling van de organisatie waarin je werkzaam bent.

Soort opleiding: Master

Master Master of Pipeline Technology opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Master of Pipeline Technology opleiding te gaan volgen op HBO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Master of Pipeline Technology-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Hbo Masters pagina!

Avans+

Hbo-studies binnen Techniek

Binnen de studiesector hbo Techniek, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de hbo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 28 juni 2023 om 13:37.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud