Studiegids » hbo » hbo opleidingen » Master of Business Administration (Master) – Wittenborg University of Applied Sciences – Amsterdam

Master of Business Administration (Master) – Wittenborg University of Applied Sciences – Amsterdam

De postinitiële masterstudie (hbo) Business Administration is gericht op professionals die zich verder willen ontwikkelen als managers of bedrijfsleiders. Bovendien is de studie gericht op de wereldwijde context van zaken doen. Je verkrijgt kennis over de belangrijkste bedrijfskundige processen en hoe je die kunt integreren in effectieve en efficiënte strategieën. Bovendien leer je hoe om te gaan met verschillende belangen en belanghebbers.

Wittenborg University of Applied Sciences, Amsterdam

Deze opleiding kun je volgen bij Wittenborg University of Applied Sciences, Amsterdam in Amsterdam.

Gerelateerde Thuisstudies

Hieronder vind je enkele thuisstudies die gerelateerd zijn aan de opleiding Master of Business Administration.

Categorie: Management en HRM | MBA Opleider: NTI

Wil jij een stevige stap in je carrière zetten? Dan is de opleiding Master of Business Administration bij NTI University of Applied Sciences dé perfecte keuze voor jou. Daarom kies je voor Master of Business Administration (MBA) van het NTI: Erkend MBA-getuigschrift Inclusief praktijkdagen en webinars...


Wanneer word je toegelaten?

Een hogeschool of universiteit kan bepaalde toelatingseisen hanteren, voordat je wordt toegelaten aan de opleiding. Bij deze toelatingseisen wordt er gekeken naar je voorgaande studie en bijbehorend profiel. Zo kan het zijn dat er een eis wordt gesteld aan zowel het niveau als het vakkenpakket. Hieronder vind je de toelatingseisen voor de opleiding Master of Business Administration.

Toelatingseisen

Vooropleidingseisen: Niet toelaatbaar
Vooropleidingseisen: Niet toelaatbaar
Vooropleidingseisen: Niet toelaatbaar

Reviews, ervaringen en recensies

Wil je een review, recensie of ervaring over Master of Business Administration van Wittenborg University of Applied Sciences in Amsterdam achterlaten? Dat kan via het formulier aan de linkerkant. Het e-mailadres is puur voor onze eigen controle en zal niet gepubliceerd worden op deze pagina. Zie je een review of recensie over de studie Master of Business Administration dat niet correct is of niet klopt, dan horen wij het graag!

Laat jouw review achter!

Master of Business Administration Reviews & Ervaringen

Hieronder vind je enkele reviews en ervaringen van de studie Master of Business Administration. Heb je zelf ook ervaring met Master of Business Administration van Wittenborg University of Applied Sciences, laat dan nu jouw review achter!

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.


Heb je moeite met het kiezen van de juiste opleiding?

Er zijn genoeg studenten die moeite hebben om de juiste opleiding te volgen. Maar de juiste keuze maken is wel belangrijk, want je zult er toch al snel een aantal jaren aan moeten werken. Twijfel jij of de opleiding Master of Business Administration (deeltijd) in Amsterdam de juiste voor jou is?

Neem dan eens contact op met deze Studiekeuzebegeleiders of Loopbaanbegeleiders in Amsterdam!

Veelgestelde Vragen over Master of Business Administration

Hieronder vind je enkele veelgestelde vragen over Master of Business Administration te volgen bij Wittenborg University of Applied Sciences:

Bij welke onderwijsinstelling kan ik de opleiding Master of Business Administration volgen?

De opleiding Master of Business Administration kun je onder andere bij Wittenborg University of Applied Sciences in Amsterdam volgen.

Welke toelatingseisen zijn er als ik van de havo kom?

Wil je van de havo naar de opleiding Master of Business Administration, dan zul je moeten voldoen aan: Niet toelaatbaar

Contactgegevens van

Adresgegevens

Herikerbergweg 260
1101 CT, Amsterdam
Noord-Holland

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 19 juli 2023 om 13:08.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud