Studiegids » hbo » hbo opleidingen » HBO Master of Arts Therapies

HBO Master of Arts Therapies

Binnen de studie Master of Arts Therapies zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Master of Arts Therapies wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Master of Arts Therapies-gerelateerde opleidingen.

Master Master of Arts Therapies

De hbo masterstudie Danstherapie is erop gericht dansen als therapeutisch medium in te zetten voor de hulpverlening aan mensen. Je besteedt aandacht aan leertherapie bewegingsexpressie, methodiek, Laban-bewegingsanalyse, psychologie en psychopathologie.

Soort opleiding: Master
Eerstejaars aantal: 24
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 24.000
Studenten aantal: 46

Master Master of Arts Therapies opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Master of Arts Therapies opleiding te gaan volgen op HBO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Master of Arts Therapies-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Hbo Masters pagina!

Codarts Hogeschool voor de Kunsten

Hbo-studies binnen Kunst en Cultuur

Binnen de studiesector hbo Kunst en Cultuur, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de hbo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 28 juni 2023 om 13:37.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud