Studiegids » hbo » hbo opleidingen » HBO Master Design

HBO Master Design

Binnen de studie Master Design zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Master Design wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Master Design-gerelateerde opleidingen.

Master Master Design

De hbo masterstudie Master Design zet design research en nieuwe praktijken centraal in twee leerlijnen. Vanuit een mediumonafhankelijke ontwerphouding doe je een zelf te definiëren design research. Je kunt op verschillende manieren design research ontwikkelen en inzetten. De vragen die je binnen je eigen ontwerppraktijk hebt kun je onderzoeken in een design research. Met het product, project of dienst dat je ontwerpt op basis van dit onderzoek kun je nieuwe expertise ontwikkelen en verder uitbouwen. Daarnaast publiceer en informeer je je netwerk en versterk je je ondernemerschap. Dit doe je door een bruikbaar verdienmodel en een bijpassende strategie te ontwikkelen die past bij het door jou ontwikkelende product. Je verwerft competenties op zowel het artistiek-creatieve gebied van praktijkonderzoek en ontwerp, als op het gebied van ondernemerschap. Het programma voorziet in lezingen, workshops, feedbacksessies, presentaties en excursies.

Soort opleiding: Master
Eerstejaars aantal: 6
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 6.000

Master Master Design opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Master Design opleiding te gaan volgen op HBO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Master Design-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Hbo Masters pagina!

Hogeschool Rotterdam

Hbo-studies binnen Kunst en Cultuur

Binnen de studiesector hbo Kunst en Cultuur, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de hbo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 28 juni 2023 om 13:37.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud