Studiegids » hbo » hbo opleidingen » Marketing Communicatie (Bachelor) – The New School for Information Services – Amsterdam

Marketing Communicatie (Bachelor) – The New School for Information Services – Amsterdam

De hbo bachelorstudie Marketing Communicatie is gericht op het afstemmen van doelgroepgerichte communicatie en diensten en producten. Je maakt kennis met geïntegreerde vormen van marketingcommunicatie. Daarbij besteed je aandacht aan sales promotion, reclame, public relations en (direct) marketing. Je krijgt inzicht in vakgebieden als economie, taalbeheersing, massacommunicatie, rechten, cultuurgeschiedenis, psychologie, journalistiek, onderzoek, graphics en webdesign.

The New School for Information Services, Amsterdam

Deze opleiding kun je volgen bij The New School for Information Services, Amsterdam in Amsterdam.

8.7
Studenttevredenheid
cijfer in 2023

Wanneer word je toegelaten?

Een hogeschool of universiteit kan bepaalde toelatingseisen hanteren, voordat je wordt toegelaten aan de opleiding. Bij deze toelatingseisen wordt er gekeken naar je voorgaande studie en bijbehorend profiel. Zo kan het zijn dat er een eis wordt gesteld aan zowel het niveau als het vakkenpakket. Hieronder vind je de toelatingseisen voor de opleiding Marketing Communicatie.

Toelatingseisen

Vooropleidingseisen: Havo met profiel EM, CM, NG, NT.
Vooropleidingseisen: Vwo met profiel EM, CM, NG, NT.
Vooropleidingseisen: Direct toelaatbaar

Studenttevredenheid

Hieronder vind je de uitslag van de Nationale Studenten Enquete voor de opleiding Marketing Communicatie (voltijd). Uiteraard horen we ook graag van jou wat jij van deze opleiding vindt. Reageer hiervoor onderaan de pagina, zodat ook de toekomstige studenten dit kunnen gebruiken bij hun afweging en keuze voor een geschikte opleiding.

Nationale Studenten Enquete 2023

Voor het gemiddelde cijfer van deze voltijd opleiding, zijn er studenten gevraagd om te stemmen. Tijdens de Nationale Studenten Enquete van 2023 hebben 58 studenten gestemd op de opleiding Marketing Communicatie. Waarvan er 0.0% een 1 hebben gegeven, 3.4% een 2, 8.6% een 3, 39.7% een 4 en tot slot heeft 48.3% van alle stemmende studenten een 5 uit 5 gegeven aan deze opleiding.

  • Gemiddelde 8.7 / 10
  • Sfeer 9.3 / 10
  • Docenten 8.5 / 10
  • Studiebegeleiding 8.7 / 10
  • Toetsing en informatie 8.6 / 10
  • Studiefaciliteiten 8.5 / 10

Gemiddelde Beoordeling

1 / 5 0.0%
2 / 5 3.4%
3 / 5 8.6%
4 / 5 39.7%
5 / 5 48.3%

Reviews, ervaringen en recensies

Wil je een review, recensie of ervaring over Marketing Communicatie van The New School for Information Services in Amsterdam achterlaten? Dat kan via het formulier aan de linkerkant. Het e-mailadres is puur voor onze eigen controle en zal niet gepubliceerd worden op deze pagina. Zie je een review of recensie over de studie Marketing Communicatie dat niet correct is of niet klopt, dan horen wij het graag!

Laat jouw review achter!

Marketing Communicatie Reviews & Ervaringen

Hieronder vind je enkele reviews en ervaringen van de studie Marketing Communicatie. Heb je zelf ook ervaring met Marketing Communicatie van The New School for Information Services, laat dan nu jouw review achter!

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.


Heb je moeite met het kiezen van de juiste opleiding?

Er zijn genoeg studenten die moeite hebben om de juiste opleiding te volgen. Maar de juiste keuze maken is wel belangrijk, want je zult er toch al snel een aantal jaren aan moeten werken. Twijfel jij of de opleiding Marketing Communicatie (voltijd) in Amsterdam de juiste voor jou is?

Neem dan eens contact op met deze Studiekeuzebegeleiders of Loopbaanbegeleiders in Amsterdam!

Veelgestelde Vragen over Marketing Communicatie

Hieronder vind je enkele veelgestelde vragen over Marketing Communicatie te volgen bij The New School for Information Services:

Bij welke onderwijsinstelling kan ik de opleiding Marketing Communicatie volgen?

De opleiding Marketing Communicatie kun je onder andere bij The New School for Information Services in Amsterdam volgen.

Welk studenttevredenheid cijfer krijgt de opleiding Marketing Communicatie?

De opleiding Marketing Communicatie van The New School for Information Services kreeg in 2023 het cijfer 8.7.

Welke toelatingseisen zijn er als ik van de havo kom?

Wil je van de havo naar de opleiding Marketing Communicatie, dan zul je moeten voldoen aan: Vwo met profiel EM, CM, NG, NT.

Contactgegevens van

Adresgegevens

Jan Luijkenstraat 98
1071 CV, Amsterdam
Noord-Holland

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 19 juli 2023 om 12:53.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud