Studiegids » hbo » hbo opleidingen » Marketing (Associate degree) – LOI Hogeschool – Diverse locaties

Marketing (Associate degree) – LOI Hogeschool – Diverse locaties

De hbo associate degree Marketing biedt in twee jaar gedegen kennis en vaardigheden op commercieel gebied. De ideale studie voor marketingmedewerkers op MBO-niveau die toe zijn aan een hogere functie of beter invulling willen kunnen geven aan de huidige functie.

Deze door de overheid erkende opleiding ligt qua niveau tussen MBO 4 en HBO. Na afronding heb je de belangrijkste kennis op HBO-niveau en kun je vrijstelling aanvragen bij de bachelor.

LOI Hogeschool, Diverse locaties

Deze opleiding kun je volgen bij LOI Hogeschool, Diverse locaties in Diverse Locaties.

  • Niveau: HBO opleiding
  • Soort opleiding: Associate degree
  • Voltijd/deeltijd/duaal: Voltijd
  • Titel: Associate Degree

Gerelateerde Thuisstudies

Hieronder vind je enkele thuisstudies die gerelateerd zijn aan de opleiding Marketing.

Categorie: Economie en Bedrijf | Beroepsopleidingen Opleider: NHA

Uitstekend vindbaar op internet: volg de cursus Zoekmachine Marketing Kennis over zoekmachinemarketing is een must voor ondernemers en online marketeers. Je wil dat mensen je bedrijf makkelijk vinden op internet. Maar hoe organiseer je dat? Leer meer over search engine optimization (SEO) en search engine...

Categorie: Economie en Bedrijf | Beroepsopleidingen Opleider: NHA

Vergroot je kansen op werk en volg de cursus Online Marketing De promotiemogelijkheden zijn legio dankzij online marketing. Hoe laat je internet voor je werken? Hoe haal je alles uit sociale media, e-mailmarketing en Google? Volg de Online Marketing cursus en leer online positioneren. Toegegeven, het woord...

Categorie: Economie en Bedrijf | Marketing en communicatie Opleider: NTI

Deze cursus staat bol van de praktijkvoorbeelden en handvatten voor de praktische e-marketeer. De tientallen video’s samen met het leerboek zijn gebaseerd op een zeer ruime praktijkervaring. De planmatige opzet neemt je stap voor stap mee in de veelomvattende wereld van online marketing. Je leert de...

Categorie: Economie en Bedrijf | Marketing en communicatie Opleider: NTI

Wil jij aan de slag in de online marketing? Maak kennis met alle onderdelen die in dit vakgebied aan bod komen met de opleiding NIMA Basiskennis Online Marketing. Je gaat aan de slag met display-advertising, social media, zoekmachinemarketing en e-mailmarketing. Je maakt kennis met Analytics om de online...

Categorie: Economie en Bedrijf | Marketing en communicatie Opleider: NTI

Marketing is een interessant vakgebied, maar voor velen nogal onbekend. Wil jij kennismaken met de grondbeginselen van marketing? Dan is deze opleiding ideaal voor jou! Lees snel verder! Daarom kies je voor NIMA Basiskennis Marketing van het NTI: Officieel NIMA Basiskennis Marketing-diploma  Nu ook met...


Wanneer word je toegelaten?

Een hogeschool of universiteit kan bepaalde toelatingseisen hanteren, voordat je wordt toegelaten aan de opleiding. Bij deze toelatingseisen wordt er gekeken naar je voorgaande studie en bijbehorend profiel. Zo kan het zijn dat er een eis wordt gesteld aan zowel het niveau als het vakkenpakket. Hieronder vind je de toelatingseisen voor de opleiding Marketing.

Toelatingseisen

Vooropleidingseisen: Havo met profiel EM, CM (met Economie en (Wiskunde A of Wiskunde B) of M&O of Bedrijfseconomie en (Wiskunde A of Wiskunde B)), NG (met Bedrijfseconomie of Economie of M&O), NT (met Bedrijfseconomie of Economie of M&O).
Vooropleidingseisen: Vwo met profiel EM, CM (met Bedrijfseconomie of Economie of M&O), NG (met Bedrijfseconomie of Economie of M&O), NT (met Bedrijfseconomie of Economie of M&O).
Vooropleidingseisen: Direct toelaatbaar

Reviews, ervaringen en recensies

Wil je een review, recensie of ervaring over Marketing van LOI Hogeschool in Diverse Locaties achterlaten? Dat kan via het formulier aan de linkerkant. Het e-mailadres is puur voor onze eigen controle en zal niet gepubliceerd worden op deze pagina. Zie je een review of recensie over de studie Marketing dat niet correct is of niet klopt, dan horen wij het graag!

Laat jouw review achter!

Marketing Reviews & Ervaringen

Hieronder vind je enkele reviews en ervaringen van de studie Marketing. Heb je zelf ook ervaring met Marketing van LOI Hogeschool, laat dan nu jouw review achter!

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.


Heb je moeite met het kiezen van de juiste opleiding?

Er zijn genoeg studenten die moeite hebben om de juiste opleiding te volgen. Maar de juiste keuze maken is wel belangrijk, want je zult er toch al snel een aantal jaren aan moeten werken. Twijfel jij of de opleiding Marketing (deeltijd) in Diverse Locaties de juiste voor jou is?

Neem dan eens contact op met deze Loopbaanbegeleiders of Loopbaanbegeleiders in Diverse Locaties!

Veelgestelde Vragen over Marketing

Hieronder vind je enkele veelgestelde vragen over Marketing te volgen bij LOI Hogeschool:

Bij welke onderwijsinstelling kan ik de opleiding Marketing volgen?

De opleiding Marketing kun je onder andere bij LOI Hogeschool in Diverse Locaties volgen.

Welke toelatingseisen zijn er als ik van de havo kom?

Wil je van de havo naar de opleiding Marketing, dan zul je moeten voldoen aan: Vwo met profiel EM, CM (met Bedrijfseconomie of Economie of M&O), NG (met Bedrijfseconomie of Economie of M&O), NT (met Bedrijfseconomie of Economie of M&O).

Contactgegevens van

Adresgegevens

Leidsedreef 2
2352 BA, Diverse Locaties

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 19 juli 2023 om 13:02.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud