Studiegids » hbo » hbo opleidingen » Management, Economie en Recht (Bachelor) – LOI Hogeschool – Diverse locaties

Management, Economie en Recht (Bachelor) – LOI Hogeschool – Diverse locaties

De hbo bachelorstudie Management, Economie en Recht is gericht op managementkwesties en economische en juridische vraagstukken. Door de samenhang van de vakgebieden management, economie en recht krijg je te maken met juridische bedrijfsvoering, management, personeelsbeleid, organisatie en communicatie. Je stelt contracten op, formuleert arbeidsvoorwaarden, begeleidt fusies en onderhoudt contacten met bijvoorbeeld advocaten. Kortom, je zorgt ervoor dat de uiteenlopende personen binnen een onderneming goed samenwerken om het bedrijf optimaal te laten functioneren.

Met deze HBO MER-opleiding behaal je een erkend bachelorgetuigschrift. Unieke geïntegreerde benadering, goede arbeidsmarktperspectieven.

LOI Hogeschool, Diverse locaties

Deze opleiding kun je volgen bij LOI Hogeschool, Diverse locaties in Diverse Locaties.


Wanneer word je toegelaten?

Een hogeschool of universiteit kan bepaalde toelatingseisen hanteren, voordat je wordt toegelaten aan de opleiding. Bij deze toelatingseisen wordt er gekeken naar je voorgaande studie en bijbehorend profiel. Zo kan het zijn dat er een eis wordt gesteld aan zowel het niveau als het vakkenpakket. Hieronder vind je de toelatingseisen voor de opleiding Management, Economie en Recht.

Toelatingseisen

Vooropleidingseisen: Havo met profiel EM, CM (met Economie, M&O of Bedrijfseconomie of Maatschappijwetenschappen), NG (met Bedrijfseconomie of Economie of M&O), NT (met Bedrijfseconomie of Economie of M&O).
Vooropleidingseisen: Vwo met profiel EM, CM, NG, NT.
Vooropleidingseisen: Direct toelaatbaar


Reviews, ervaringen en recensies

Wil je een review, recensie of ervaring over Management, Economie en Recht van LOI Hogeschool in Diverse Locaties achterlaten? Dat kan via het formulier aan de linkerkant. Het e-mailadres is puur voor onze eigen controle en zal niet gepubliceerd worden op deze pagina. Zie je een review of recensie over de studie Management, Economie en Recht dat niet correct is of niet klopt, dan horen wij het graag!

Laat jouw review achter!

Management, Economie en Recht Reviews & Ervaringen

Hieronder vind je enkele reviews en ervaringen van de studie Management, Economie en Recht. Heb je zelf ook ervaring met Management, Economie en Recht van LOI Hogeschool, laat dan nu jouw review achter!

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.


Heb je moeite met het kiezen van de juiste opleiding?

Er zijn genoeg studenten die moeite hebben om de juiste opleiding te volgen. Maar de juiste keuze maken is wel belangrijk, want je zult er toch al snel een aantal jaren aan moeten werken. Twijfel jij of de opleiding Management, Economie en Recht (deeltijd) in Diverse Locaties de juiste voor jou is?

Neem dan eens contact op met deze Loopbaanbegeleiders of Loopbaanbegeleiders in Diverse Locaties!


Veelgestelde Vragen over Management, Economie en Recht

Hieronder vind je enkele veelgestelde vragen over Management, Economie en Recht te volgen bij LOI Hogeschool:

Bij welke onderwijsinstelling kan ik de opleiding Management, Economie en Recht volgen?

De opleiding Management, Economie en Recht kun je onder andere bij LOI Hogeschool in volgen.

Welke toelatingseisen zijn er als ik van de havo kom?

Wil je van de havo naar de opleiding Management, Economie en Recht, dan zul je moeten voldoen aan: Vwo met profiel EM, CM, NG, NT.

Contactgegevens van

Adresgegevens

Leidsedreef 2
2352 BA, Diverse Locaties

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 19 juli 2023 om 13:02.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud