Studiegids » hbo » hbo opleidingen » Logistiek (Associate degree) – Associate degrees Academie (HZ University of Applied Sciences) – Roosendaal

Logistiek (Associate degree) – Associate degrees Academie (HZ University of Applied Sciences) – Roosendaal

Met de associate degree Logistiek vergroot je je kennis op het gebied van bedrijfsprocessen en projectmanagement. Je gaat aan de slag met logistieke vraagstukken.Je leert logistieke processen aansturen, knel punten signaleren, problemen analyseren en verbeteringen uitwerken en implementeren. Je vormt daarmee de verbinding tussen management, beleid en uitvoering.

HZ University of Applied Sciences, Roosendaal

Deze opleiding kun je volgen bij HZ University of Applied Sciences, Roosendaal in Roosendaal.

 • Niveau: HBO opleiding
 • Soort opleiding: Associate degree
 • Voltijd/deeltijd/duaal: Deeltijd, Duaal
 • Titel: Associate Degree
 • Collegegeld 2023: € 2314
 • Bekostiging: Overheid
 • Studielast: 120 ECTS

Gerelateerde Thuisstudies

Hieronder vind je enkele thuisstudies die gerelateerd zijn aan de opleiding Logistiek.

Categorie: Techniek | Volledige MBO-opleidingen Opleider: NTI

Lijkt het jou leuk om logistieke processen te coördineren en een team aan te sturen? Dan is de opleiding MBO Logistiek Teamleider niveau 3 echt iets voor jou! Daarom kies je voor MBO Logistiek teamleider van het NTI: Officieel erkend mbo-diploma Leer alles over leidinggeven Persoonlijke begeleiding van een...

Categorie: Techniek | MBO Basisopleidingen Opleider: NTI

Ben jij geïnteresseerd in het beroep van logistiek manager? Het is een verantwoordelijk beroep waarvoor je goede leidinggevende skills nodig hebt. Als logistiek teamleider zijn magazijnbeheer en leidinggeven belangrijke onderdelen van je beroep. Daarnaast zorg jij voor een fijne sfeer op de werkvloer en...

Categorie: Economie en Bedrijf | Beroepsopleidingen Opleider: NHA

Volg de Logistiek Teamleider opleiding en leer leiding geven in een magazijn Zeecontainers uit China, rolcontainers met dozen en pakken melk met een houdbaarheidsdatum. Jij weet precies wat je er mee aan moet. De goederen sla je zo snel en efficiënt mogelijk op. Jij zorgt ervoor dat producten snel richting...

Categorie: Economie en Bedrijf | Beroepsopleidingen Opleider: NHA

Met de Logistiek Supervisor opleiding leid jij het proces in het magazijn in goede banen Werk jij in de logistieke sector, maar ben jij een geboren leider? Volg dan de opleiding Logistiek Supervisor! Als logistiek supervisor geef jij leiding aan een magazijn of distributiecentrum en zorg je dat alles zo...

Categorie: Economie en Bedrijf | Beroepsopleidingen Opleider: NHA

Werken in een magazijn? Volg de opleiding Logistiek medewerker Heb je ruimtelijk inzicht en werk je nauwkeurig? Als logistiek medewerker in een magazijn zorg je voor overzicht. Je weet precies wat er binnenkomt en wat er vertrekt en je controleert of alles klopt. Wat controleer je? Je gaat bijvoorbeeld na of...


Wanneer word je toegelaten?

Een hogeschool of universiteit kan bepaalde toelatingseisen hanteren, voordat je wordt toegelaten aan de opleiding. Bij deze toelatingseisen wordt er gekeken naar je voorgaande studie en bijbehorend profiel. Zo kan het zijn dat er een eis wordt gesteld aan zowel het niveau als het vakkenpakket. Hieronder vind je de toelatingseisen voor de opleiding Logistiek.

Toelatingseisen

Vooropleidingseisen: Havo met profiel EM, CM, NG, NT.
Vooropleidingseisen: Vwo met profiel EM, CM, NG, NT.
Vooropleidingseisen: Direct toelaatbaar

Collegegelden

Als je een opleiding gaat volgen aan een universiteit of hogeschool, dan krijg krijg je te maken met het zogeheten collegegeld. Uiteraard wil je weten hoe hoog dit collegegeld is. Hieronder vind je de tarieven en bedragen voor zowel de standaard studies als de collegelden voor een mogelijk intensief programma.

 • Collegejaar 2023
 • Tarief Wettelijk
 • Bedrag € 2314

Informatie over de opleiding

Hieronder vind je de algemene informatie over de opleiding Logistiek, die je kunt volgen bij Associate degrees Academie (HZ University of Applied Sciences) in Roosendaal. Zo kun je in één oogopslag al gauw een indruk krijgen wat deze universitaire opleiding inhoudt.

Studenten statistieken

 • Aantal studenten aan deze opleiding36 studenten

Reviews, ervaringen en recensies

Wil je een review, recensie of ervaring over Logistiek van Associate degrees Academie (HZ University of Applied Sciences) in Roosendaal achterlaten? Dat kan via het formulier aan de linkerkant. Het e-mailadres is puur voor onze eigen controle en zal niet gepubliceerd worden op deze pagina. Zie je een review of recensie over de studie Logistiek dat niet correct is of niet klopt, dan horen wij het graag!

Laat jouw review achter!

Logistiek Reviews & Ervaringen

Hieronder vind je enkele reviews en ervaringen van de studie Logistiek. Heb je zelf ook ervaring met Logistiek van Associate degrees Academie (HZ University of Applied Sciences), laat dan nu jouw review achter!

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.


Heb je moeite met het kiezen van de juiste opleiding?

Er zijn genoeg studenten die moeite hebben om de juiste opleiding te volgen. Maar de juiste keuze maken is wel belangrijk, want je zult er toch al snel een aantal jaren aan moeten werken. Twijfel jij of de opleiding Logistiek (duaal) in Roosendaal de juiste voor jou is?

Neem dan eens contact op met deze Loopbaanbegeleiders of Loopbaanbegeleiders in Roosendaal!

Veelgestelde Vragen over Logistiek

Hieronder vind je enkele veelgestelde vragen over Logistiek te volgen bij Associate degrees Academie (HZ University of Applied Sciences):

Bij welke onderwijsinstelling kan ik de opleiding Logistiek volgen?

De opleiding Logistiek kun je onder andere bij Associate degrees Academie (HZ University of Applied Sciences) in Roosendaal volgen.

Hoe hoog bedraagt het collegegeld van de opleiding Logistiek?

Als je de opleiding Logistiek wil volgen bij Associate degrees Academie (HZ University of Applied Sciences), dan is het collegegeld momenteel gesteld op € 2314.

Welke toelatingseisen zijn er als ik van de havo kom?

Wil je van de havo naar de opleiding Logistiek, dan zul je moeten voldoen aan: Vwo met profiel EM, CM, NG, NT.

Hoeveel studenten studeren er aan de opleiding Logistiek?

Aan de opleiding Logistiek studeren momenteel rond de 36 studenten in Nederland.

Contactgegevens van

Adresgegevens

Mill Hillplein 1
4701 BS, Roosendaal
Noord-Brabant

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 19 juli 2023 om 13:07.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud