Studiegids » hbo » hbo opleidingen » HBO Kunst en Economie

HBO Kunst en Economie

Binnen de studie Kunst en Economie zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Kunst en Economie wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Kunst en Economie-gerelateerde opleidingen.

Bachelor Kunst en Economie

De hbo bachelorstudie Kunst en Economie leidt op voor een organisatie- of managementfunctie in de culturele sector: media, entertainment, muziek, theater, en beeldende kunst en vormgeving.

Soort opleiding: Bachelor
Prognose arbeidsmarkt: matig
Uitwijkmogelijkheden beroepsgroep: erg hoog
Conjuctuur gevoeligheid: gemiddeld
Eerstejaars aantal: 145
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 145.000
Studenten aantal: 661

Bachelor Kunst en Economie opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Kunst en Economie opleiding te gaan volgen op HBO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Kunst en Economie-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Hbo Bachelors pagina!

HKU

Hbo-studies binnen Kunst en Cultuur

Binnen de studiesector hbo Kunst en Cultuur, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de hbo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 28 juni 2023 om 13:36.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud