Studiegids » hbo » hbo opleidingen » Islamitische Geestelijke Verzorging (Master) – Islamic University of Applied Sciences Rotterdam – Rotterdam

Islamitische Geestelijke Verzorging (Master) – Islamic University of Applied Sciences Rotterdam – Rotterdam

De postinitiële masterstudie (hbo) Islamitische Geestelijke Verzorging behandelt zowel de brede zin als de meer specifieke zin van de geestelijke verzorging. De combinatie van onderwerpen in de toegepaste ethiek en crisis psychologie met de reflecties van basis Islamitische theologie biedt professionele competenties en vaardigheden die je nodig hebt om te begrijpen en om te gaan met complexe geestelijke en morele kwesties in kritieke fasen van het leven.

Islamic University of Applied Sciences Rotterdam, Rotterdam

Deze opleiding kun je volgen bij Islamic University of Applied Sciences Rotterdam, Rotterdam in Rotterdam.


Wanneer word je toegelaten?

Een hogeschool of universiteit kan bepaalde toelatingseisen hanteren, voordat je wordt toegelaten aan de opleiding. Bij deze toelatingseisen wordt er gekeken naar je voorgaande studie en bijbehorend profiel. Zo kan het zijn dat er een eis wordt gesteld aan zowel het niveau als het vakkenpakket. Hieronder vind je de toelatingseisen voor de opleiding Islamitische Geestelijke Verzorging.

Toelatingseisen

Vooropleidingseisen: Niet toelaatbaar
Vooropleidingseisen: Niet toelaatbaar
Vooropleidingseisen: Niet toelaatbaar


Reviews, ervaringen en recensies

Wil je een review, recensie of ervaring over Islamitische Geestelijke Verzorging van Islamic University of Applied Sciences Rotterdam in Rotterdam achterlaten? Dat kan via het formulier aan de linkerkant. Het e-mailadres is puur voor onze eigen controle en zal niet gepubliceerd worden op deze pagina. Zie je een review of recensie over de studie Islamitische Geestelijke Verzorging dat niet correct is of niet klopt, dan horen wij het graag!

Laat jouw review achter!

Islamitische Geestelijke Verzorging Reviews & Ervaringen

Hieronder vind je enkele reviews en ervaringen van de studie Islamitische Geestelijke Verzorging. Heb je zelf ook ervaring met Islamitische Geestelijke Verzorging van Islamic University of Applied Sciences Rotterdam, laat dan nu jouw review achter!

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.


Heb je moeite met het kiezen van de juiste opleiding?

Er zijn genoeg studenten die moeite hebben om de juiste opleiding te volgen. Maar de juiste keuze maken is wel belangrijk, want je zult er toch al snel een aantal jaren aan moeten werken. Twijfel jij of de opleiding Islamitische Geestelijke Verzorging (voltijd) in Rotterdam de juiste voor jou is?

Neem dan eens contact op met deze Studiekeuzebegeleiders of Loopbaanbegeleiders in Rotterdam!


Veelgestelde Vragen over Islamitische Geestelijke Verzorging

Hieronder vind je enkele veelgestelde vragen over Islamitische Geestelijke Verzorging te volgen bij Islamic University of Applied Sciences Rotterdam:

Bij welke onderwijsinstelling kan ik de opleiding Islamitische Geestelijke Verzorging volgen?

De opleiding Islamitische Geestelijke Verzorging kun je onder andere bij Islamic University of Applied Sciences Rotterdam in volgen.

Welke toelatingseisen zijn er als ik van de havo kom?

Wil je van de havo naar de opleiding Islamitische Geestelijke Verzorging, dan zul je moeten voldoen aan: Niet toelaatbaar

Contactgegevens van

Adresgegevens

Bergsingel 135
3037 GC, Rotterdam
Zuid-Holland

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 19 juli 2023 om 13:05.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud