Studiegids » hbo » hbo opleidingen » International Hotel and Hospitality Management (Bachelor) – EuroCollege University of Applied Sciences – Groningen

International Hotel and Hospitality Management (Bachelor) – EuroCollege University of Applied Sciences – Groningen

De hbo bachelorstudie International Hotel en Hospitality Management is gericht op het opleiden tot een management- of beleidsfunctie in de wereld van hotels, resorts, restaurants, cateringbedrijven en recreatieparken in binnen- en buitenland. Tijdens de studie besteed je aandacht aan vakken als management, marketing, sales, communicatie, sociale hygiëne, restaurantbedrijf, frontoffice, F&B, guestrelations en strategic hotel management.

EuroCollege is bij uitstek een kleinschalige HBO en MBO school voor mensen met ambitie die uitgedaagd, geïnspireerd en daarbij gecoacht willen worden. Jongeren die meer uit zichzelf willen halen en die gezien willen worden! Jongeren die willen samenwerken en leren van de besten. Onze docenten zijn dan ook succesvolle managers uit het bedrijfsleven. Jongeren die studeren niet altijd leuk vinden, maar begrijpen dat een succesvolle carriere alleen mogelijk is met een stevige voorbereiding.

EuroCollege University of Applied Sciences, Groningen

Deze opleiding kun je volgen bij EuroCollege University of Applied Sciences, Groningen in Groningen.


Wanneer word je toegelaten?

Een hogeschool of universiteit kan bepaalde toelatingseisen hanteren, voordat je wordt toegelaten aan de opleiding. Bij deze toelatingseisen wordt er gekeken naar je voorgaande studie en bijbehorend profiel. Zo kan het zijn dat er een eis wordt gesteld aan zowel het niveau als het vakkenpakket. Hieronder vind je de toelatingseisen voor de opleiding International Hotel and Hospitality Management.

Toelatingseisen

Vooropleidingseisen: Havo met profiel EM, CM, NG, NT.
Vooropleidingseisen: Vwo met profiel EM, CM, NG, NT.
Vooropleidingseisen: Direct toelaatbaar


Reviews, ervaringen en recensies

Wil je een review, recensie of ervaring over International Hotel and Hospitality Management van EuroCollege University of Applied Sciences in Groningen achterlaten? Dat kan via het formulier aan de linkerkant. Het e-mailadres is puur voor onze eigen controle en zal niet gepubliceerd worden op deze pagina. Zie je een review of recensie over de studie International Hotel and Hospitality Management dat niet correct is of niet klopt, dan horen wij het graag!

Laat jouw review achter!

International Hotel and Hospitality Management Reviews & Ervaringen

Hieronder vind je enkele reviews en ervaringen van de studie International Hotel and Hospitality Management. Heb je zelf ook ervaring met International Hotel and Hospitality Management van EuroCollege University of Applied Sciences, laat dan nu jouw review achter!

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.


Heb je moeite met het kiezen van de juiste opleiding?

Er zijn genoeg studenten die moeite hebben om de juiste opleiding te volgen. Maar de juiste keuze maken is wel belangrijk, want je zult er toch al snel een aantal jaren aan moeten werken. Twijfel jij of de opleiding International Hotel and Hospitality Management (voltijd) in Groningen de juiste voor jou is?

Neem dan eens contact op met deze Studiekeuzebegeleiders of Loopbaanbegeleiders in Groningen!


Veelgestelde Vragen over International Hotel and Hospitality Management

Hieronder vind je enkele veelgestelde vragen over International Hotel and Hospitality Management te volgen bij EuroCollege University of Applied Sciences:

Bij welke onderwijsinstelling kan ik de opleiding International Hotel and Hospitality Management volgen?

De opleiding International Hotel and Hospitality Management kun je onder andere bij EuroCollege University of Applied Sciences in volgen.

Welke toelatingseisen zijn er als ik van de havo kom?

Wil je van de havo naar de opleiding International Hotel and Hospitality Management, dan zul je moeten voldoen aan: Vwo met profiel EM, CM, NG, NT.

Contactgegevens van

Adresgegevens

Kwinkenplein 10
9712 GZ, Groningen
Groningen

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 19 juli 2023 om 13:06.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud