Studiegids » hbo » hbo opleidingen » International Business Management (Bachelor) – Hogeschool Tio – Groningen

International Business Management (Bachelor) – Hogeschool Tio – Groningen

De hbo bachelorstudie International Business Management is een praktijkgerichte studie die gericht is op het werken in de wereldhandel. De studie gaat in op verschillende onderdelen van sales waaronder het leren zien van kanden, het onderhandelen, het doen van marktonderzoek en het uiteindelijk verkopen van het product.

Met ons praktijkgerichte onderwijs begeleidt Tio je op je weg naar een succesvolle carrière. * Jouw persoonlijke leerreis staat bij Tio centraal: je wordt hierin begeleid door jouw eigen studiecoach. * Door het intensieve onderwijsprogramma en de mogelijkheid om in korte tijd een diploma te behalen, krijgen Tio-studenten volop kansen om te excelleren. * Met internationale stages, bedrijfsbezoeken en projecten dagen we jou graag uit ondernemend te werk te gaan tijdens je studie.

Hogeschool Tio, Groningen

Deze opleiding kun je volgen bij Hogeschool Tio, Groningen in Groningen.


Wanneer word je toegelaten?

Een hogeschool of universiteit kan bepaalde toelatingseisen hanteren, voordat je wordt toegelaten aan de opleiding. Bij deze toelatingseisen wordt er gekeken naar je voorgaande studie en bijbehorend profiel. Zo kan het zijn dat er een eis wordt gesteld aan zowel het niveau als het vakkenpakket. Hieronder vind je de toelatingseisen voor de opleiding International Business Management.

Toelatingseisen

Vooropleidingseisen: Direct toelaatbaar

Studiekeuzecheck

Zeker weten dat je straks goed zit, doe je door de studiekeuzecheck bij Tio te doen. Om er achter te komen of een opleiding bij je past, kun je bij Tio vrijblijvend een studiekeuzecheck aanvragen. Deze studiekeuzecheck kan bestaan uit een bezoek aan een open dag, het bijwonen van een proefstudeerdag of meeloopdag, het voeren van een persoonlijk gesprek of een financieel gesprek.. Lees meer!Reviews, ervaringen en recensies

Wil je een review, recensie of ervaring over International Business Management van Hogeschool Tio in Groningen achterlaten? Dat kan via het formulier aan de linkerkant. Het e-mailadres is puur voor onze eigen controle en zal niet gepubliceerd worden op deze pagina. Zie je een review of recensie over de studie International Business Management dat niet correct is of niet klopt, dan horen wij het graag!

Laat jouw review achter!

International Business Management Reviews & Ervaringen

Hieronder vind je enkele reviews en ervaringen van de studie International Business Management. Heb je zelf ook ervaring met International Business Management van Hogeschool Tio, laat dan nu jouw review achter!

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.


Heb je moeite met het kiezen van de juiste opleiding?

Er zijn genoeg studenten die moeite hebben om de juiste opleiding te volgen. Maar de juiste keuze maken is wel belangrijk, want je zult er toch al snel een aantal jaren aan moeten werken. Twijfel jij of de opleiding International Business Management (voltijd) in Groningen de juiste voor jou is?

Neem dan eens contact op met deze Studiekeuzebegeleiders of Loopbaanbegeleiders in Groningen!


Veelgestelde Vragen over International Business Management

Hieronder vind je enkele veelgestelde vragen over International Business Management te volgen bij Hogeschool Tio:

Bij welke onderwijsinstelling kan ik de opleiding International Business Management volgen?

De opleiding International Business Management kun je onder andere bij Hogeschool Tio in volgen.

Contactgegevens van

Adresgegevens

Phebensstraat 1
9711 BL, Groningen
Groningen

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 19 juli 2023 om 13:08.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud