Studiegids » hbo » hbo opleidingen » HBO Interior Design & Styling

HBO Interior Design & Styling

Binnen de studie Interior Design & Styling zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Interior Design & Styling wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Interior Design & Styling-gerelateerde opleidingen.

Bachelor Interior Design & Styling

De hbo bachelorstudie Interior Design & Styling is gericht op de leefomgeving van mensen. Je adviseert mensen over binnenhuisarchitectuur, architectuur, tuinarchitectuur en styling.

Soort opleiding: Bachelor
Eerstejaars aantal: 159
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 159.000
Studenten aantal: 436

Bachelor Interior Design & Styling opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Interior Design & Styling opleiding te gaan volgen op HBO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Interior Design & Styling-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Hbo Bachelors pagina!

Saxion

Hbo-studies binnen Kunst en Cultuur

Binnen de studiesector hbo Kunst en Cultuur, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de hbo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 28 juni 2023 om 13:36.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud