Studiegids » hbo » hbo opleidingen » HBO Integrale Handhaving Omgevingsrecht

HBO Integrale Handhaving Omgevingsrecht

Binnen de studie Integrale Handhaving Omgevingsrecht zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Integrale Handhaving Omgevingsrecht wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Integrale Handhaving Omgevingsrecht-gerelateerde opleidingen.

Associate Degree Integrale Handhaving Omgevingsrecht

De hbo associate degree Integrale Handhaving Omgevingsrecht is gericht op handhaving van het omgevingsrecht. Je leert de verschillende domeinen van het omgevingsrecht kennen en over de grenzen van je eigen specifieke werkterrein te kijken, zoals milieu, veiligheid of bouwen en wonen. Na deze studie kun je aan de slag op de arbeidsmarkt of kies je voor de bijbehorende bachelorstudie.

Soort opleiding: Associate degree
Eerstejaars aantal: 15
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 15.000
Studenten aantal: 18

Associate degree Integrale Handhaving Omgevingsrecht opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Integrale Handhaving Omgevingsrecht opleiding te gaan volgen op HBO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Integrale Handhaving Omgevingsrecht-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Hbo Associate Degrees pagina!

Van Hall Larenstein

Hbo-studies binnen Aarde en Milieu

Binnen de studiesector hbo Aarde en Milieu, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de hbo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 28 juni 2023 om 13:36.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud