Studiegids » hbo » hbo opleidingen » HBO Industrieel Product Ontwerpen

HBO Industrieel Product Ontwerpen

Binnen de studie Industrieel Product Ontwerpen zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Industrieel Product Ontwerpen wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Industrieel Product Ontwerpen-gerelateerde opleidingen.

Bachelor Industrieel Product Ontwerpen

De hbo bachelorstudie Industrieel Produkt Ontwerpen is gericht op het ontwerpen van professionele producten en consumentenproducten. Je besteedt aandacht aan construeren, produceren, materialen, ergonomie, vormgeving en marketing. Daarbij ligt de nadruk op de maakbaarheid, hanteerbaarheid, veiligheid, duurzaamheid en kostprijs van een product.

Soort opleiding: Bachelor
Prognose arbeidsmarkt: matig
Uitwijkmogelijkheden beroepsgroep: gemiddeld
Conjuctuur gevoeligheid: erg hoog
Eerstejaars aantal: 593
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 85.857
Studenten aantal: 2181

Bachelor Industrieel Product Ontwerpen opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Industrieel Product Ontwerpen opleiding te gaan volgen op HBO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Industrieel Product Ontwerpen-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Hbo Bachelors pagina!

HAN University of Applied Sciences
Windesheim
Hogeschool Rotterdam
Saxion
Fontys Hogeschool
Hanzehogeschool Groningen
De Haagse Hogeschool

Hbo-studies binnen Techniek

Binnen de studiesector hbo Techniek, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de hbo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 28 juni 2023 om 13:36.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud