Studiegids » hbo » hbo opleidingen » Hotel- en Eventmanagement (Bachelor) – Hogeschool Tio – Hengelo

Hotel- en Eventmanagement (Bachelor) – Hogeschool Tio – Hengelo

De hbo bachelorstudie Hotel- en Eventmanagement is gericht op de organisatie van hotels, evenementen of congressen. Budgettering en contractonderhandelingen zijn voorbeelden van onderwerpen die tijdens de studie de revue passeren. Je leert hoe je door marketing en public relations mensen kunt interesseren voor de organisatie van een evenement of congres.

Met ons praktijkgerichte onderwijs begeleidt Tio je op je weg naar een succesvolle carrière. * Jouw persoonlijke leerreis staat bij Tio centraal: je wordt hierin begeleid door jouw eigen studiecoach. * Door het intensieve onderwijsprogramma en de mogelijkheid om in korte tijd een diploma te behalen, krijgen Tio-studenten volop kansen om te excelleren. * Met internationale stages, bedrijfsbezoeken en projecten dagen we jou graag uit ondernemend te werk te gaan tijdens je studie.

Hogeschool Tio, Hengelo

Deze opleiding kun je volgen bij Hogeschool Tio, Hengelo in Hengelo.

8.6
Studenttevredenheid
cijfer in 2023

Wanneer word je toegelaten?

Een hogeschool of universiteit kan bepaalde toelatingseisen hanteren, voordat je wordt toegelaten aan de opleiding. Bij deze toelatingseisen wordt er gekeken naar je voorgaande studie en bijbehorend profiel. Zo kan het zijn dat er een eis wordt gesteld aan zowel het niveau als het vakkenpakket. Hieronder vind je de toelatingseisen voor de opleiding Hotel- en Eventmanagement.

Toelatingseisen

Vooropleidingseisen: Direct toelaatbaar

Studiekeuzecheck

Zeker weten dat je straks goed zit, doe je door de studiekeuzecheck bij Tio te doen. Om er achter te komen of een opleiding bij je past, kun je bij Tio vrijblijvend een studiekeuzecheck aanvragen. Deze studiekeuzecheck kan bestaan uit een bezoek aan een open dag, het bijwonen van een proefstudeerdag of meeloopdag, het voeren van een persoonlijk gesprek of een financieel gesprek.. Lees meer!


Studenttevredenheid

Hieronder vind je de uitslag van de Nationale Studenten Enquete voor de opleiding Hotel- en Eventmanagement (voltijd). Uiteraard horen we ook graag van jou wat jij van deze opleiding vindt. Reageer hiervoor onderaan de pagina, zodat ook de toekomstige studenten dit kunnen gebruiken bij hun afweging en keuze voor een geschikte opleiding.

Nationale Studenten Enquete 2023

Voor het gemiddelde cijfer van deze voltijd opleiding, zijn er studenten gevraagd om te stemmen. Tijdens de Nationale Studenten Enquete van 2023 hebben 16 studenten gestemd op de opleiding Hotel- en Eventmanagement. Waarvan er 0.0% een 1 hebben gegeven, 0.0% een 2, 12.5% een 3, 43.8% een 4 en tot slot heeft 43.8% van alle stemmende studenten een 5 uit 5 gegeven aan deze opleiding.

  • Gemiddelde 8.6 / 10
  • Sfeer 9.0 / 10
  • Docenten 8.4 / 10
  • Studiebegeleiding 8.8 / 10
  • Toetsing en informatie 8.3 / 10
  • Studiefaciliteiten 7.6 / 10

Gemiddelde Beoordeling

1 / 5 0.0%
2 / 5 0.0%
3 / 5 12.5%
4 / 5 43.8%
5 / 5 43.8%

Reviews, ervaringen en recensies

Wil je een review, recensie of ervaring over Hotel- en Eventmanagement van Hogeschool Tio in Hengelo achterlaten? Dat kan via het formulier aan de linkerkant. Het e-mailadres is puur voor onze eigen controle en zal niet gepubliceerd worden op deze pagina. Zie je een review of recensie over de studie Hotel- en Eventmanagement dat niet correct is of niet klopt, dan horen wij het graag!

Laat jouw review achter!

Hotel- en Eventmanagement Reviews & Ervaringen

Hieronder vind je enkele reviews en ervaringen van de studie Hotel- en Eventmanagement. Heb je zelf ook ervaring met Hotel- en Eventmanagement van Hogeschool Tio, laat dan nu jouw review achter!

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.


Heb je moeite met het kiezen van de juiste opleiding?

Er zijn genoeg studenten die moeite hebben om de juiste opleiding te volgen. Maar de juiste keuze maken is wel belangrijk, want je zult er toch al snel een aantal jaren aan moeten werken. Twijfel jij of de opleiding Hotel- en Eventmanagement (voltijd) in Hengelo de juiste voor jou is?

Neem dan eens contact op met deze Loopbaanbegeleiders of Loopbaanbegeleiders in Hengelo!

Veelgestelde Vragen over Hotel- en Eventmanagement

Hieronder vind je enkele veelgestelde vragen over Hotel- en Eventmanagement te volgen bij Hogeschool Tio:

Bij welke onderwijsinstelling kan ik de opleiding Hotel- en Eventmanagement volgen?

De opleiding Hotel- en Eventmanagement kun je onder andere bij Hogeschool Tio in Hengelo volgen.

Welk studenttevredenheid cijfer krijgt de opleiding Hotel- en Eventmanagement?

De opleiding Hotel- en Eventmanagement van Hogeschool Tio kreeg in 2023 het cijfer 8.6.

Contactgegevens van

Adresgegevens

Julianalaan 9
7553 AB, Hengelo
Overijssel

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 19 juli 2023 om 12:53.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud