Studiegids » hbo » hbo opleidingen » Hogere Managementopleiding voor de Mobiliteitsbranche (Bachelor) – IVA Driebergen Business School – Driebergen

Hogere Managementopleiding voor de Mobiliteitsbranche (Bachelor) – IVA Driebergen Business School – Driebergen

De hbo bachelorstudie Hogere Managementstudie voor de Mobiliteitsbranche is in eerste instantie gericht op de (inter)nationale autobranche, maar biedt ook een goede basis voor een loopbaan in andere bedrijfstakken. Je leert hoe bedrijven zijn georganiseerd en hoe auto's worden geproduceerd, geïntroduceerd en geëxporteerd. Na de studie kun je werk vinden in de autobranche, de transportsector of de zakelijke dienstverlening.

IVA Driebergen Business School, Driebergen

Deze opleiding kun je volgen bij IVA Driebergen Business School, Driebergen in Driebergen.


Wanneer word je toegelaten?

Een hogeschool of universiteit kan bepaalde toelatingseisen hanteren, voordat je wordt toegelaten aan de opleiding. Bij deze toelatingseisen wordt er gekeken naar je voorgaande studie en bijbehorend profiel. Zo kan het zijn dat er een eis wordt gesteld aan zowel het niveau als het vakkenpakket. Hieronder vind je de toelatingseisen voor de opleiding Hogere Managementopleiding voor de Mobiliteitsbranche.

Toelatingseisen

Vooropleidingseisen: Havo met profiel EM, CM, NG, NT.
Vooropleidingseisen: Vwo met profiel EM, CM, NG, NT.
Vooropleidingseisen: Direct toelaatbaar


Reviews, ervaringen en recensies

Wil je een review, recensie of ervaring over Hogere Managementopleiding voor de Mobiliteitsbranche van IVA Driebergen Business School in Driebergen achterlaten? Dat kan via het formulier aan de linkerkant. Het e-mailadres is puur voor onze eigen controle en zal niet gepubliceerd worden op deze pagina. Zie je een review of recensie over de studie Hogere Managementopleiding voor de Mobiliteitsbranche dat niet correct is of niet klopt, dan horen wij het graag!

Laat jouw review achter!

Hogere Managementopleiding voor de Mobiliteitsbranche Reviews & Ervaringen

Hieronder vind je enkele reviews en ervaringen van de studie Hogere Managementopleiding voor de Mobiliteitsbranche. Heb je zelf ook ervaring met Hogere Managementopleiding voor de Mobiliteitsbranche van IVA Driebergen Business School, laat dan nu jouw review achter!

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.


Heb je moeite met het kiezen van de juiste opleiding?

Er zijn genoeg studenten die moeite hebben om de juiste opleiding te volgen. Maar de juiste keuze maken is wel belangrijk, want je zult er toch al snel een aantal jaren aan moeten werken. Twijfel jij of de opleiding Hogere Managementopleiding voor de Mobiliteitsbranche (deeltijd) in Driebergen de juiste voor jou is?

Neem dan eens contact op met deze Loopbaanbegeleiders of Loopbaanbegeleiders in Driebergen!


Veelgestelde Vragen over Hogere Managementopleiding voor de Mobiliteitsbranche

Hieronder vind je enkele veelgestelde vragen over Hogere Managementopleiding voor de Mobiliteitsbranche te volgen bij IVA Driebergen Business School:

Bij welke onderwijsinstelling kan ik de opleiding Hogere Managementopleiding voor de Mobiliteitsbranche volgen?

De opleiding Hogere Managementopleiding voor de Mobiliteitsbranche kun je onder andere bij IVA Driebergen Business School in volgen.

Welke toelatingseisen zijn er als ik van de havo kom?

Wil je van de havo naar de opleiding Hogere Managementopleiding voor de Mobiliteitsbranche, dan zul je moeten voldoen aan: Vwo met profiel EM, CM, NG, NT.

Contactgegevens van

Adresgegevens

Hogesteeg 2a
3972 JT, Driebergen
Utrecht

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 19 juli 2023 om 12:54.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud