Studiegids » hbo » hbo opleidingen » HBO Game Technology

HBO Game Technology

Binnen de studie Game Technology zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Game Technology wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Game Technology-gerelateerde opleidingen.

Master Game Technology

De hbo master Game Technology is een eenjarige master gericht op het aanleren van kennis in vaardigheden die je in staat stellen toekomstige uitdagingen over gaming en andere zaken binnen digitale media, aan te pakken.

Soort opleiding: Master
Eerstejaars aantal: 20
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 20.000

Master Game Technology opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Game Technology opleiding te gaan volgen op HBO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Game Technology-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Hbo Masters pagina!

Breda University of Applied Sciences

Hbo-studies binnen Techniek

Binnen de studiesector hbo Techniek, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de hbo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 28 juni 2023 om 13:36.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud