Studiegids » hbo » hbo opleidingen » HBO Food Innovation

HBO Food Innovation

Binnen de studie Food Innovation zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Food Innovation wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Food Innovation-gerelateerde opleidingen.

Bachelor Food Innovation

De hbo bachelorstudie Food Design and Innovation is gericht op de combinatie van ontwerpen en Food. Je leert hoe je je creativiteit kunt combineren met actuele inzichten in markt en materialen (Food Design). Daarnaast krijg je inzicht in marketing en in waren, grond- en hulpstoffen en bereidingstechnieken (Food Marketing). Je werkt bij een culinair tijdschrift of op een afdeling productontwikkeling van een voedingsmiddelenproductiebedrijf.

Soort opleiding: Bachelor
Prognose arbeidsmarkt: goed
Uitwijkmogelijkheden beroepsgroep: erg hoog
Conjuctuur gevoeligheid: gemiddeld
Eerstejaars aantal: 113
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 56.500
Studenten aantal: 545

Bachelor Food Innovation opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Food Innovation opleiding te gaan volgen op HBO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Food Innovation-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Hbo Bachelors pagina!

HAS green academy
HAS green academy

Hbo-studies binnen Aarde en Milieu

Binnen de studiesector hbo Aarde en Milieu, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de hbo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 28 juni 2023 om 13:36.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud