Studiegids » hbo » hbo opleidingen » HBO Food Commerce & Technology

HBO Food Commerce & Technology

Binnen de studie Food Commerce & Technology zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Food Commerce & Technology wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Food Commerce & Technology-gerelateerde opleidingen.

Bachelor Food Commerce & Technology

De hbo bachelorstudie Food Commerce & Technology is gericht op de combinatie van voedingstechnologie en commerciële economie. Je leert verwerking van agrarische grondstoffen tot voedings- en genotmiddelen, behoeften en ontwikkelingen op het gebied van voeding te vertalen naar nieuwe productideeën of aanpassingen van bestaande producten. Hierbij houd je rekening met de wettelijke eisen voor voedselveiligheid, hygiëne, etikettering, verpakking en reclame. Daarnaast krijg je inzicht in marketing, waardoor je leert beoordelen of een product aansluit bij de wensen van de consument. Ten slotte leer je verkoopplannen opstellen. Daarbij spelen inkoop, distributie en logistiek een rol.

Soort opleiding: Bachelor
Prognose arbeidsmarkt: goed
Uitwijkmogelijkheden beroepsgroep: hoog
Conjuctuur gevoeligheid: hoog
Eerstejaars aantal: 45
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 22.500
Studenten aantal: 279

Bachelor Food Commerce & Technology opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Food Commerce & Technology opleiding te gaan volgen op HBO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Food Commerce & Technology-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Hbo Bachelors pagina!

Hogeschool Inholland
Hogeschool Inholland

Hbo-studies binnen Aarde en Milieu

Binnen de studiesector hbo Aarde en Milieu, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de hbo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 28 juni 2023 om 13:36.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud