Studiegids » hbo » hbo opleidingen » HBO Film

HBO Film

Binnen de studie Film zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Film wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Film-gerelateerde opleidingen.

Master Film

De hbo masterstudie Film is een voortzetting van een bachelorstudie. De studie is vraaggericht. Naar aanleiding van je vragen wordt de studie ingericht. Onderzoek en ontwikkeling zijn belangrijke thema's. Reflectie op eigen werk is een essentieel onderdeel.

Soort opleiding: Master
Eerstejaars aantal: 9
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 9.000
Studenten aantal: 17

Master Film opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Film opleiding te gaan volgen op HBO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Film-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Hbo Masters pagina!

Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten

Hbo-studies binnen Kunst en Cultuur

Binnen de studiesector hbo Kunst en Cultuur, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de hbo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 28 juni 2023 om 13:36.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud