Studiegids » hbo » hbo opleidingen » HBO Evangelical Theology

HBO Evangelical Theology

Binnen de studie Evangelical Theology zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Evangelical Theology wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Evangelical Theology-gerelateerde opleidingen.

Master Evangelical Theology

De postinitiële masterstudie (hbo) Evangelical Theology is gericht op studenten met een bachelor diploma in theologie die verder willen studeren. Tijdens de studie leer je de talen waarin de Bijbel is geschreven, verkrijg je kennis over theologie en leer je onderzoeksmethoden. Je sluit de studie af met een scriptie.

Soort opleiding: Master

Master Evangelical Theology opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Evangelical Theology opleiding te gaan volgen op HBO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Evangelical Theology-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Hbo Masters pagina!

Tyndale Theological Seminary

Hbo-studies binnen Kunst en Cultuur

Binnen de studiesector hbo Kunst en Cultuur, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de hbo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 28 juni 2023 om 13:36.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud