Studiegids » hbo » hbo opleidingen » HBO Elektrotechniek

HBO Elektrotechniek

Binnen de studie Elektrotechniek zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Elektrotechniek wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Elektrotechniek-gerelateerde opleidingen.

Associate Degree Elektrotechniek

De hbo associate degree Elektrotechniek is gericht op analoge en digitale elektronica, telecommunicatie, technische automatisering, energietechniek, medische techniek en computertechniek. Na deze studie kun je aan de slag op de arbeidsmarkt of kies je voor de bijbehorende bachelorstudie.

Soort opleiding: Associate degree
Studenten aantal: 11

Associate degree Elektrotechniek opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Elektrotechniek opleiding te gaan volgen op HBO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Elektrotechniek-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Hbo Associate Degrees pagina!

HAN University of Applied Sciences

Bachelor Elektrotechniek

De hbo bachelorstudie Elektrotechniek is gericht op analoge en digitale elektronica, telecommunicatie, technische automatisering, energietechniek, medische techniek en computertechniek. Na de studie kun je bijvoorbeeld aan de slag bij een universiteit, industrieel automatiseringsbedrijf, machinebouwer, academisch ziekenhuis, multinational, MKB-bedrijf, elektronica- en telecommunicatiebedrijf, energiebedrijf of installatiebedrijf.

Soort opleiding: Bachelor
Prognose arbeidsmarkt: zeer goed
Uitwijkmogelijkheden beroepsgroep: laag
Conjuctuur gevoeligheid: erg hoog
Eerstejaars aantal: 699
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 65.091
Studenten aantal: 2786

Bachelor Elektrotechniek opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Elektrotechniek opleiding te gaan volgen op HBO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Elektrotechniek-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Hbo Bachelors pagina!

Hanzehogeschool Groningen
HAN University of Applied Sciences
De Haagse Hogeschool
Windesheim
Hogeschool Inholland
Fontys Hogeschool
Avans Hogeschool
NHL Stenden
Hogeschool Rotterdam
Saxion

Hbo-studies binnen Techniek

Binnen de studiesector hbo Techniek, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de hbo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 28 juni 2023 om 13:36.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud