Studiegids » hbo » hbo opleidingen » Elektrotechniek/Energietechniek (Associate degree) – HAN University of Applied Sciences – Arnhem

Elektrotechniek/Energietechniek (Associate degree) – HAN University of Applied Sciences – Arnhem

De hbo associate degree Elektrotechniek/Energietechniek is gericht op duurzame energie. Je krijgt een mix van theoretische kennis en praktische vaardigheden die nodig zin in de energietechniek. Na deze studie kun je aan de slag op de arbeidsmarkt of kies je voor de bijbehorende bachelorstudie.

HAN University of Applied Sciences, Arnhem

Deze opleiding kun je volgen bij HAN University of Applied Sciences, Arnhem in Arnhem.

 • Niveau: HBO opleiding
 • Soort opleiding: Associate degree
 • Voltijd/deeltijd/duaal: Voltijd
 • Titel: Associate Degree
 • Bekostiging: Overheid
 • Studielast: 120 ECTS
7.4
Studenttevredenheid
cijfer in 2023

Wanneer word je toegelaten?

Een hogeschool of universiteit kan bepaalde toelatingseisen hanteren, voordat je wordt toegelaten aan de opleiding. Bij deze toelatingseisen wordt er gekeken naar je voorgaande studie en bijbehorend profiel. Zo kan het zijn dat er een eis wordt gesteld aan zowel het niveau als het vakkenpakket. Hieronder vind je de toelatingseisen voor de opleiding Elektrotechniek/Energietechniek.

Toelatingseisen

Vooropleidingseisen: Havo met profiel NG (met Natuurkunde of Natuur, leven en technologie of Onderzoek en ontwerpen), NT.
Vooropleidingseisen: Vwo met profiel EM (met Natuurkunde), NG (met Natuurkunde of Natuur, leven en technologie of Onderzoek en ontwerpen), NT.
Vooropleidingseisen: Direct toelaatbaar

Informatie over de opleiding

Hieronder vind je de algemene informatie over de opleiding Elektrotechniek/Energietechniek, die je kunt volgen bij HAN University of Applied Sciences in Arnhem. Zo kun je in één oogopslag al gauw een indruk krijgen wat deze universitaire opleiding inhoudt.

Studenten statistieken

 • Aantal studenten aan deze opleiding49 studenten
 • Aantal eerstejaars aan deze opleiding 15 eerstejaars
 • Eerstejaars man 93%
 • Eerstejaars vrouw 7%

Het studieverloop

 • Stroomt door naar tweede jaar 60%

Studenttevredenheid

Hieronder vind je de uitslag van de Nationale Studenten Enquete voor de opleiding Elektrotechniek/Energietechniek (deeltijd). Uiteraard horen we ook graag van jou wat jij van deze opleiding vindt. Reageer hiervoor onderaan de pagina, zodat ook de toekomstige studenten dit kunnen gebruiken bij hun afweging en keuze voor een geschikte opleiding.

Nationale Studenten Enquete 2023

Voor het gemiddelde cijfer van deze deeltijd opleiding, zijn er studenten gevraagd om te stemmen. Tijdens de Nationale Studenten Enquete van 2023 hebben 13 studenten gestemd op de opleiding Elektrotechniek/Energietechniek. Waarvan er 0.0% een 1 hebben gegeven, 7.7% een 2, 23.1% een 3, 61.5% een 4 en tot slot heeft 7.7% van alle stemmende studenten een 5 uit 5 gegeven aan deze opleiding.

 • Gemiddelde 7.4 / 10
 • Sfeer 8.0 / 10
 • Docenten 7.5 / 10
 • Toetsing en informatie 7.3 / 10
 • Studiefaciliteiten 7.2 / 10

Gemiddelde Beoordeling

1 / 5 0.0%
2 / 5 7.7%
3 / 5 23.1%
4 / 5 61.5%
5 / 5 7.7%

Reviews, ervaringen en recensies

Wil je een review, recensie of ervaring over Elektrotechniek/Energietechniek van HAN University of Applied Sciences in Arnhem achterlaten? Dat kan via het formulier aan de linkerkant. Het e-mailadres is puur voor onze eigen controle en zal niet gepubliceerd worden op deze pagina. Zie je een review of recensie over de studie Elektrotechniek/Energietechniek dat niet correct is of niet klopt, dan horen wij het graag!

Laat jouw review achter!

Elektrotechniek/Energietechniek Reviews & Ervaringen

Hieronder vind je enkele reviews en ervaringen van de studie Elektrotechniek/Energietechniek. Heb je zelf ook ervaring met Elektrotechniek/Energietechniek van HAN University of Applied Sciences, laat dan nu jouw review achter!

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.


Heb je moeite met het kiezen van de juiste opleiding?

Er zijn genoeg studenten die moeite hebben om de juiste opleiding te volgen. Maar de juiste keuze maken is wel belangrijk, want je zult er toch al snel een aantal jaren aan moeten werken. Twijfel jij of de opleiding Elektrotechniek/Energietechniek (deeltijd) in Arnhem de juiste voor jou is?

Neem dan eens contact op met deze Loopbaanbegeleiders of Loopbaanbegeleiders in Arnhem!

Veelgestelde Vragen over Elektrotechniek/Energietechniek

Hieronder vind je enkele veelgestelde vragen over Elektrotechniek/Energietechniek te volgen bij HAN University of Applied Sciences:

Bij welke onderwijsinstelling kan ik de opleiding Elektrotechniek/Energietechniek volgen?

De opleiding Elektrotechniek/Energietechniek kun je onder andere bij HAN University of Applied Sciences in Arnhem volgen.

Welk studenttevredenheid cijfer krijgt de opleiding Elektrotechniek/Energietechniek?

De opleiding Elektrotechniek/Energietechniek van HAN University of Applied Sciences kreeg in 2023 het cijfer 7.4.

Welke toelatingseisen zijn er als ik van de havo kom?

Wil je van de havo naar de opleiding Elektrotechniek/Energietechniek, dan zul je moeten voldoen aan: Vwo met profiel EM (met Natuurkunde), NG (met Natuurkunde of Natuur, leven en technologie of Onderzoek en ontwerpen), NT.

Hoeveel studenten studeren er aan de opleiding Elektrotechniek/Energietechniek?

Aan de opleiding Elektrotechniek/Energietechniek studeren momenteel rond de 49 studenten in Nederland.

Contactgegevens van

Adresgegevens

Ruitenberglaan 31
6826 CC, Arnhem
Gelderland
 op Facebook op Instagram op LinkedIn op YouTube

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 19 juli 2023 om 13:06.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud