Studiegids » hbo » hbo opleidingen » Educatie en Kennismanagement Groene Sector Bloemsierkunst (Associate degree) – Aeres Hogeschool – Wageningen

Educatie en Kennismanagement Groene Sector Bloemsierkunst (Associate degree) – Aeres Hogeschool – Wageningen

De hbo associate degree Educatie en Kennismanagement Groene Sector (bloemsierkunst) is gericht op verdieping van het vakgebied, analyse, actualiteit, communicatie en presentatie. Je ontwikkelt jezelf op HBO-niveau, zowel in vakkennis als ondernemerschap. Uiteraard leer je bloemwerken maken op hoog niveau. Na deze studie kun je aan de slag op de arbeidsmarkt of kies je voor de bijbehorende bachelorstudie die opleidt tot de 2e graads onderwijsbevoegdheid binnen de groene sector.

Aeres Hogeschool, Wageningen

Deze opleiding kun je volgen bij Aeres Hogeschool, Wageningen in Wageningen.

 • Niveau: HBO opleiding
 • Soort opleiding: Associate degree
 • Voltijd/deeltijd/duaal: Voltijd, Deeltijd
 • Titel: Associate Degree
 • Collegegeld 2023: € 2314
 • Bekostiging: Overheid
 • Studielast: 120 ECTS

Wanneer word je toegelaten?

Een hogeschool of universiteit kan bepaalde toelatingseisen hanteren, voordat je wordt toegelaten aan de opleiding. Bij deze toelatingseisen wordt er gekeken naar je voorgaande studie en bijbehorend profiel. Zo kan het zijn dat er een eis wordt gesteld aan zowel het niveau als het vakkenpakket. Hieronder vind je de toelatingseisen voor de opleiding Educatie en Kennismanagement Groene Sector Bloemsierkunst.

Toelatingseisen

Vooropleidingseisen: Havo met profiel EM, CM, NG, NT.
Vooropleidingseisen: Vwo met profiel EM, CM, NG, NT.
Vooropleidingseisen: Direct toelaatbaar

Collegegelden

Als je een opleiding gaat volgen aan een universiteit of hogeschool, dan krijg krijg je te maken met het zogeheten collegegeld. Uiteraard wil je weten hoe hoog dit collegegeld is. Hieronder vind je de tarieven en bedragen voor zowel de standaard studies als de collegelden voor een mogelijk intensief programma.

 • Collegejaar 2023
 • Tarief Wettelijk
 • Bedrag € 2314

Informatie over de opleiding

Hieronder vind je de algemene informatie over de opleiding Educatie en Kennismanagement Groene Sector Bloemsierkunst, die je kunt volgen bij Aeres Hogeschool in Wageningen. Zo kun je in één oogopslag al gauw een indruk krijgen wat deze universitaire opleiding inhoudt.

Studenten statistieken

 • Aantal studenten aan deze opleiding22 studenten


Reviews, ervaringen en recensies

Wil je een review, recensie of ervaring over Educatie en Kennismanagement Groene Sector Bloemsierkunst van Aeres Hogeschool in Wageningen achterlaten? Dat kan via het formulier aan de linkerkant. Het e-mailadres is puur voor onze eigen controle en zal niet gepubliceerd worden op deze pagina. Zie je een review of recensie over de studie Educatie en Kennismanagement Groene Sector Bloemsierkunst dat niet correct is of niet klopt, dan horen wij het graag!

Laat jouw review achter!

Educatie en Kennismanagement Groene Sector Bloemsierkunst Reviews & Ervaringen

Hieronder vind je enkele reviews en ervaringen van de studie Educatie en Kennismanagement Groene Sector Bloemsierkunst. Heb je zelf ook ervaring met Educatie en Kennismanagement Groene Sector Bloemsierkunst van Aeres Hogeschool, laat dan nu jouw review achter!

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.


Heb je moeite met het kiezen van de juiste opleiding?

Er zijn genoeg studenten die moeite hebben om de juiste opleiding te volgen. Maar de juiste keuze maken is wel belangrijk, want je zult er toch al snel een aantal jaren aan moeten werken. Twijfel jij of de opleiding Educatie en Kennismanagement Groene Sector Bloemsierkunst (deeltijd) in Wageningen de juiste voor jou is?

Neem dan eens contact op met deze Loopbaanbegeleiders of Loopbaanbegeleiders in Wageningen!


Veelgestelde Vragen over Educatie en Kennismanagement Groene Sector Bloemsierkunst

Hieronder vind je enkele veelgestelde vragen over Educatie en Kennismanagement Groene Sector Bloemsierkunst te volgen bij Aeres Hogeschool:

Bij welke onderwijsinstelling kan ik de opleiding Educatie en Kennismanagement Groene Sector Bloemsierkunst volgen?

De opleiding Educatie en Kennismanagement Groene Sector Bloemsierkunst kun je onder andere bij Aeres Hogeschool in volgen.

Hoe hoog bedraagt het collegegeld van de opleiding Educatie en Kennismanagement Groene Sector Bloemsierkunst?

Als je de opleiding Educatie en Kennismanagement Groene Sector Bloemsierkunst wil volgen bij Aeres Hogeschool, dan is het collegegeld momenteel gesteld op € 2314.

Welke toelatingseisen zijn er als ik van de havo kom?

Wil je van de havo naar de opleiding Educatie en Kennismanagement Groene Sector Bloemsierkunst, dan zul je moeten voldoen aan: Vwo met profiel EM, CM, NG, NT.

Hoeveel studenten studeren er aan de opleiding Educatie en Kennismanagement Groene Sector Bloemsierkunst?

Aan de opleiding Educatie en Kennismanagement Groene Sector Bloemsierkunst studeren momenteel rond de 22 studenten in Nederland.

Contactgegevens van

Adresgegevens

Mansholtlaan 18
6708 PA, Wageningen
Gelderland

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 19 juli 2023 om 13:01.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud