Studiegids » hbo » hbo opleidingen » HBO Diermanagement

HBO Diermanagement

Binnen de studie Diermanagement zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Diermanagement wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Diermanagement-gerelateerde opleidingen.

Associate Degree Diermanagement

Soort opleiding: Associate degree
Eerstejaars aantal: 56
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 56.000
Studenten aantal: 56

Associate degree Diermanagement opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Diermanagement opleiding te gaan volgen op HBO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Diermanagement-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Hbo Associate Degrees pagina!

Van Hall Larenstein

Bachelor Diermanagement

De hbo bachelorstudie Diermanagement is gericht op de relatie tussen mens en dier. De nadruk ligt op dieren die niet voor productie worden gehouden, de zogenoemde non-productiedieren (huisdieren, sport- en recreatiedieren, proefdieren, dierentuindieren en wilde dieren). Je leert veel over deze dieren en over de manieren waarop ze door de mens (mogen) worden gebruikt. Ook leer je biologische kennis over dieren te combineren met management, beleid en voorlichting. Je gaat bijvoorbeeld aan het werk in een dierentuin of bij een organisatie voor natuurbescherming.

Soort opleiding: Bachelor
Prognose arbeidsmarkt: goed
Uitwijkmogelijkheden beroepsgroep: erg hoog
Conjuctuur gevoeligheid: gemiddeld
Eerstejaars aantal: 168
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 168.000
Studenten aantal: 789

Bachelor Diermanagement opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Diermanagement opleiding te gaan volgen op HBO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Diermanagement-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Hbo Bachelors pagina!

Van Hall Larenstein

Hbo-studies binnen Aarde en Milieu

Binnen de studiesector hbo Aarde en Milieu, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de hbo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 28 juni 2023 om 13:36.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud