Studiegids » hbo » hbo opleidingen » HBO Cultureel Erfgoed

HBO Cultureel Erfgoed

Binnen de studie Cultureel Erfgoed zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Cultureel Erfgoed wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Cultureel Erfgoed-gerelateerde opleidingen.

Bachelor Cultureel Erfgoed

De hbo bachelorstudie Cultureel Erfgoed leidt op tot een functie binnen een museum of een andere erfgoedinstelling. Je leert veel over de samenwerking tussen mensen die aan een museum verbonden zijn, zoals conservators, restauratoren, tentoonstellingsvormgevers en informatiemanagers.

Soort opleiding: Bachelor
Prognose arbeidsmarkt: redelijk
Uitwijkmogelijkheden beroepsgroep: hoog
Conjuctuur gevoeligheid: gemiddeld
Eerstejaars aantal: 184
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 184.000
Studenten aantal: 611

Bachelor Cultureel Erfgoed opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Cultureel Erfgoed opleiding te gaan volgen op HBO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Cultureel Erfgoed-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Hbo Bachelors pagina!

Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten

Hbo-studies binnen Kunst en Cultuur

Binnen de studiesector hbo Kunst en Cultuur, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de hbo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 28 juni 2023 om 13:36.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud