Studiegids » hbo » hbo opleidingen » HBO Creative Media and Game Technologies

HBO Creative Media and Game Technologies

Binnen de studie Creative Media and Game Technologies zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Creative Media and Game Technologies wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Creative Media and Game Technologies-gerelateerde opleidingen.

Bachelor Creative Media and Game Technologies

De hbo bachelorstudie Creative Media and Game Technologies is gericht op het ontwikkelen en ontwerpen van interactieve mediatechnologieën. Binnen de studie is er aandacht voor zowel de creatieve als de technische aspecten hiervan.

Soort opleiding: Bachelor
Prognose arbeidsmarkt: matig
Uitwijkmogelijkheden beroepsgroep: gemiddeld
Conjuctuur gevoeligheid: erg hoog
Eerstejaars aantal: 905
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 181.800
Studenten aantal: 2744

Bachelor Creative Media and Game Technologies opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Creative Media and Game Technologies opleiding te gaan volgen op HBO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Creative Media and Game Technologies-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Hbo Bachelors pagina!

HKU
Hogeschool Rotterdam
Saxion
Breda University of Applied Sciences
Hanzehogeschool Groningen

Hbo-studies binnen Techniek

Binnen de studiesector hbo Techniek, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de hbo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 28 juni 2023 om 13:35.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud