Studiegids » hbo » hbo opleidingen » Bachelor of Business Administration (Bachelor) – Wittenborg University of Applied Sciences – Apeldoorn

Bachelor of Business Administration (Bachelor) – Wittenborg University of Applied Sciences – Apeldoorn

De hbo bachelorstudie International Business Administration is gericht op het leren beheren van een bedrijf. Aan de ene kant richt je je op de bedrijfsfuncties logistiek, marketing, inkoop en productie. Aan de andere kant spelen managementprocessen op het gebied van personeel, informatie, communicatie en organisatie ook een belangrijke rol. Er is veel aandacht voor internationaal zakendoen, zo worden diverse aspecten van bedrijfsculturen, communicatie en sociale omgangsvormen in Europese, Aziatische en andere werelddelen uitvoerig belicht. Als je klaar bent, dan kun je bijvoorbeeld aan het werk als kwaliteitsmanager, logistiek manager of hoofd planning.

Wittenborg University of Applied Sciences, Apeldoorn

Deze opleiding kun je volgen bij Wittenborg University of Applied Sciences, Apeldoorn in Apeldoorn.

6.1
Studenttevredenheid
cijfer in 2023

Gerelateerde Thuisstudies

Hieronder vind je enkele thuisstudies die gerelateerd zijn aan de opleiding Bachelor of Business Administration.

Categorie: Economie en Bedrijf | HBO Bachelor opleidingen Opleider: NTI

Wil jij het beste uit organisaties halen, klantbehoeftes vertalen naar initiatieven en ben jij een echte teamplayer? Dan past de HBO Bachelor of Business Administration perfect bij jou! Daarom kies je voor HBO Bachelor of Business Administration van het NTI: Wettelijk erkend bachelordiploma Erkende BBA titel...


Wanneer word je toegelaten?

Een hogeschool of universiteit kan bepaalde toelatingseisen hanteren, voordat je wordt toegelaten aan de opleiding. Bij deze toelatingseisen wordt er gekeken naar je voorgaande studie en bijbehorend profiel. Zo kan het zijn dat er een eis wordt gesteld aan zowel het niveau als het vakkenpakket. Hieronder vind je de toelatingseisen voor de opleiding Bachelor of Business Administration.

Toelatingseisen

Vooropleidingseisen: Havo met profiel EM, CM, NG, NT.
Vooropleidingseisen: Vwo met profiel EM, CM (met Wiskunde A of Wiskunde B), NG, NT.
Vooropleidingseisen: Direct toelaatbaar

Studenttevredenheid

Hieronder vind je de uitslag van de Nationale Studenten Enquete voor de opleiding Bachelor of Business Administration (voltijd). Uiteraard horen we ook graag van jou wat jij van deze opleiding vindt. Reageer hiervoor onderaan de pagina, zodat ook de toekomstige studenten dit kunnen gebruiken bij hun afweging en keuze voor een geschikte opleiding.

Nationale Studenten Enquete 2023

Voor het gemiddelde cijfer van deze voltijd opleiding, zijn er studenten gevraagd om te stemmen. Tijdens de Nationale Studenten Enquete van 2023 hebben 63 studenten gestemd op de opleiding Bachelor of Business Administration. Waarvan er 9.5% een 1 hebben gegeven, 14.3% een 2, 41.3% een 3, 30.2% een 4 en tot slot heeft 4.8% van alle stemmende studenten een 5 uit 5 gegeven aan deze opleiding.

  • Gemiddelde 6.1 / 10
  • Sfeer 6.9 / 10
  • Docenten 7.1 / 10
  • Studiebegeleiding 6.1 / 10
  • Toetsing en informatie 6.6 / 10
  • Studiefaciliteiten 6.4 / 10

Gemiddelde Beoordeling

1 / 5 9.5%
2 / 5 14.3%
3 / 5 41.3%
4 / 5 30.2%
5 / 5 4.8%


Reviews, ervaringen en recensies

Wil je een review, recensie of ervaring over Bachelor of Business Administration van Wittenborg University of Applied Sciences in Apeldoorn achterlaten? Dat kan via het formulier aan de linkerkant. Het e-mailadres is puur voor onze eigen controle en zal niet gepubliceerd worden op deze pagina. Zie je een review of recensie over de studie Bachelor of Business Administration dat niet correct is of niet klopt, dan horen wij het graag!

Laat jouw review achter!

Bachelor of Business Administration Reviews & Ervaringen

Hieronder vind je enkele reviews en ervaringen van de studie Bachelor of Business Administration. Heb je zelf ook ervaring met Bachelor of Business Administration van Wittenborg University of Applied Sciences, laat dan nu jouw review achter!

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.


Heb je moeite met het kiezen van de juiste opleiding?

Er zijn genoeg studenten die moeite hebben om de juiste opleiding te volgen. Maar de juiste keuze maken is wel belangrijk, want je zult er toch al snel een aantal jaren aan moeten werken. Twijfel jij of de opleiding Bachelor of Business Administration (voltijd) in Apeldoorn de juiste voor jou is?

Neem dan eens contact op met deze Loopbaanbegeleiders of Loopbaanbegeleiders in Apeldoorn!


Veelgestelde Vragen over Bachelor of Business Administration

Hieronder vind je enkele veelgestelde vragen over Bachelor of Business Administration te volgen bij Wittenborg University of Applied Sciences:

Bij welke onderwijsinstelling kan ik de opleiding Bachelor of Business Administration volgen?

De opleiding Bachelor of Business Administration kun je onder andere bij Wittenborg University of Applied Sciences in volgen.

Welk studenttevredenheid cijfer krijgt de opleiding Bachelor of Business Administration?

De opleiding Bachelor of Business Administration van Wittenborg University of Applied Sciences kreeg in 2023 het cijfer 6.1.

Welke toelatingseisen zijn er als ik van de havo kom?

Wil je van de havo naar de opleiding Bachelor of Business Administration, dan zul je moeten voldoen aan: Vwo met profiel EM, CM (met Wiskunde A of Wiskunde B), NG, NT.

Contactgegevens van

Adresgegevens

Brinklaan 268
7311JD, Apeldoorn
Gelderland

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 19 juli 2023 om 13:01.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud