Studiegids » hbo » hbo opleidingen » HBO Autonome Beeldende Kunst

HBO Autonome Beeldende Kunst

Binnen de studie Autonome Beeldende Kunst zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Autonome Beeldende Kunst wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Autonome Beeldende Kunst-gerelateerde opleidingen.

Bachelor Autonome Beeldende Kunst

De hbo bachelorstudie Autonome Beeldende Kunst is gericht op het stimuleren van je artistieke ontwikkeling. Denk bij beeldende kunst bijvoorbeeld aan schilderen, grafiek, sculptuur en fotografie, maar ook aan artistieke toepassingen van nieuwe media. Tijdens de studie staat de verbinding tussen de artistieke praktijk (bijvoorbeeld kunst in opdracht) en de maatschappelijke context centraal. Ook krijg je te maken met kunst- en cultuurgeschiedenis.

Soort opleiding: Bachelor
Prognose arbeidsmarkt: matig
Uitwijkmogelijkheden beroepsgroep: gemiddeld
Conjuctuur gevoeligheid: erg hoog
Eerstejaars aantal: 357
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 40.778
Studenten aantal: 1386

Bachelor Autonome Beeldende Kunst opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Autonome Beeldende Kunst opleiding te gaan volgen op HBO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Autonome Beeldende Kunst-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Hbo Bachelors pagina!

Hanzehogeschool Groningen
HKU
Hogeschool Rotterdam
ArtEZ University of the Arts
Avans Hogeschool
ArtEZ University of the Arts
Zuyd Hogeschool
Avans Hogeschool
Hogeschool der Kunsten Den Haag

Hbo-studies binnen Kunst en Cultuur

Binnen de studiesector hbo Kunst en Cultuur, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de hbo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 28 juni 2023 om 13:35.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud