Studiegids » hbo » hbo opleidingen » HBO Agribusiness Development

HBO Agribusiness Development

Binnen de studie Agribusiness Development zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Agribusiness Development wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Agribusiness Development-gerelateerde opleidingen.

Master Agribusiness Development

De postinitiële masterstudie (hbo) Agribusiness Development is gericht op ondernemen in de agrarische sector. Je leert om op verschillende niveaus te denken en je hebt inzicht verkregen in verschillen in internationale zakenculturen en werkethiek. Bovendien leer je om wetenschappelijk onderzoek te implementeren in de praktijk.

Soort opleiding: Master
Eerstejaars aantal: 10
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 10.000

Master Agribusiness Development opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Agribusiness Development opleiding te gaan volgen op HBO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Agribusiness Development-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Hbo Masters pagina!

Aeres Hogeschool

Hbo-studies binnen Aarde en Milieu

Binnen de studiesector hbo Aarde en Milieu, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de hbo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 28 juni 2023 om 13:35.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud