Studiegids » hbo » Hogescholen » HZ University of Applied Sciences Vlissingen

HZ University of Applied Sciences Vlissingen

Kies je voor de HZ, dan kies je voor de persoonlijke hogeschool. Bij HZ University of Applied Sciences draait het namelijk om jou. Bij ons kun je rekenen op persoonlijke begeleiding in kleinschalig en praktijkgericht onderwijs. Onderwijs dat een internationaal karakter heeft en jou optimaal voorbereidt op de beroepspraktijk.

Je wilt een professional worden in het door jou gekozen vakgebied of je kennis vergroten. Met die gedachte hebben wij onze praktijkgerichte opleidingen ingericht. Je wordt opgeleid volgens het student- en procesgericht onderwijsmodel, waarbij je zelf de regie voert en gestimuleerd wordt om je talenten maximaal te ontwikkelen. Je wordt voorbereid op de beroepspraktijk met behulp van onder andere actuele opdrachten en casussen uit het werkveld. Het onderwijs bij de HZ is uitdagend en heeft een internationaal karakter.

Soort instelling:
Hogeschool
Aantal studenten:
3969
Denominatie:
Algemeen bijzonder
Instellingsaccreditatie:
Positief

Adresgegevens:
Edisonweg 4
4382 NW, Vlissingen
Zeeland

Telefoon: 0118 - 489229


1 Reactie

Klik hier om te reageren


  • Ik ben vanuit Brabant naar Vlissingen gegaan om mijn ICT opleiding te voltooien, en kan ik niets anders zeggen dat ik hier een heerlijke studietijd heb gehad. De sfeer is ontspannen maar prestatie gericht en sloot voor mij perfect aan bij mijn huidige baan in de ICT. Inmiddels woon ik niet meer in Zeeland, maar in Amsterdam, echter ben ik blij dat ik mijn studie in het iets minder hectische Zeeland heb mogen beleven.
    Naast de studie is de omgeving prachtig, binnen een kwartier op het strand, de schone lucht en het hoogste aantal uren zon van Nederland.

Deze pagina is het laatst bewerkt op 14 april 2021 om 10:23.

Bronnen: geen

Skip to content