Studiegids » Studieverenigingen » SV Fabulinus

SV Fabulinus

Fabulinus is de studievereniging van de lerarenopleidingen Biologie, Natuurkunde, Scheikunde en Wiskunde van de HAN in Nijmegen. We zetten ons in voor jou om een zo leuk mogelijke studietijd te hebben. Dit doen we door leuke feestjes en borrel te organiseren, maar ook lezingen en andere leuke leerzame activiteiten. Hierdoor maak je kennis met studenten uit andere jaren en van de andere opleidingen. Door de educatieve activiteiten ben je op een gezellige manier bezig met het uitbreiden van kennis die aansluit bij jouw vakgebied.

Informatie over SV Fabulinus

Hieronder vind je de informatie die wij hebben gekregen van het bestuur van SV Fabulinus. Mocht je vragen hebben over onderstaande informatie, of zie je dat bepaalde informatie niet meer klopt, horen wij dat graag in de reacties onderaan de pagina

Datum opgericht:01-04-2012
Status:Actief
Doelgroep / instituut:Lerarenopleidingen Exact van de HAN
Url website:website
Sociëteit- of borrellocatie:The Pub
Bestuur / kantoorlocatie:Kapittelweg 35 6525 EN Nijmegen
Stad:Nijmegen
Prijs contributie:15

Geschiedenis

Fabulinus is nog een vrij jonge studievereniging, opgericht in 2012. In de afgelopen jaren zijn we er achter gekomen wat wel en iets minder geschikt is. Hierdoor weten we goed wat bij onze leden past. Ook hebben we ieder jaar nog nieuwe activiteiten die we uitproberen, gebaseerd op leuke ideeën van leden. Zo hebben we in de afgelopen 7 jaar steeds meer populaire activiteiten op touw gezet.

Activiteiten

We hebben zowel informele als educatieve activiteiten. De informele activiteiten bestaan uit borrels en feesten, de educatieve activiteiten zijn heel verschillend. Zo hebben we verschillende uitstapjes, bijvoorbeeld naar musea, de kassen van de RU en brouwerij de Hemel; gaan we sterren kijken, educatieve films kijken, plantenstekjes ruilen, college tour en nog veel meer!

Missie & Visie

Wij zetten ons in om jouw studietijd zo leuk mogelijk te maken. Fabulinus is een mooie aanvulling op je studie waarbij je toekomstige collega’s leert kennen, educatieve mogelijkheden ontdekt die je later voor de klas kunt gebruiken, vakoverschrijdende kennis opdoet en vrienden voor het leven maakt.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 15 april 2020 om 14:29.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud