Studiegids » studiekeuze » Loopbaanbegeleiding » Xynthesis

Xynthesis

Xynthesis ondersteunt je resultaatgericht naar een voor jou geschikte baan, in een omgeving waarin jij je thuis kunt voelen en met plezier, duurzaam aan het werk kunt gaan.

Over de kwaliteit van de adviseurs worden alleen maar positieve geluiden gehoord. De persoonlijke aandacht, de betrokkenheid, de flexibiliteit en het meedenken zijn enkele eigenschappen, die in meerdere interviews naar voren komen.

Informatie over Xynthesis

Hieronder vind je de informatie die wij hebben gekregen van Xynthesis. Mocht je vragen hebben over onderstaande informatie, of zie je dat bepaalde informatie niet meer klopt, horen wij dat graag in de reacties onderaan de pagina.

Bedrijfsnaam:Xynthesis
Telefoonnummer:088 0041717
Algemeen Emailadres:info@xynthesis.nl
Studiebegeleiding op locatie: Landelijk
Online studiebegeleiding mogelijk:Nee
Diensten:

Begeleiding Werkwijze / Methode

Loopbaan coaching in bredere zin is een proces waarbij je jezelf leert begrijpen in relatie tot werk dat bij je past. Passend betekent dat je plezier hebt in wat je doet, dat het werk je gemakkelijk af gaat en dat je die ontwikkeling kunt maken die je wenst. In een loopbaan coaching traject breng je stap voor stap je persoonlijkheid, kwaliteiten, vaardigheden en wat je in de toekomst wil bereiken in kaart.

Wat en in welke mate je loopbaan coaching nodig hebt verschilt per persoon en actuele situatie.

Loopbaan coaching bij Xynthesis is een combinatie van persoonlijke gesprekken met een professionele senior coach en ondersteuning door online tools. Online krijg je dagelijks een thema in beeld inspirerende filmpjes klik hier, praktijkvoorbeelden, tests, inzichten van coaches) ter overdenking en ga je aan de slag met alle aspecten die in werk van belang zijn. Met de coach kan je direct de diepte in.

Overige informatie

Kosten op aanvraag en/of na intake.

Voordat je met een training begint, willen wij je graag vrijblijvend van advies voorzien en met jou bepalen welke begeleiding in jouw situatie het beste resultaat oplevert, en welke coach het beste bij je past.

Gratis informatie aanvragen

Wil jij graag meer weten over de begeleiding of wellicht deze partij inschakelen voor hulp? Of heb je enkele vragen? Gebruik dan onderstaand contactformulier en je mail wordt rechtstreeks afgeleverd bij de opgegeven contactpersoon.

Uiteraard kun je jouw vraag ook stellen onderaan deze pagina, zodat iedereen dit kan lezen en hierop kan reageren om jou te helpen!

  • Hidden
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Deze pagina is het laatst bewerkt op 30 oktober 2020 om 08:35.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud