Studiegids » studiekeuze » Loopbaanbegeleiding » GITP

GITP

Talent is overal, je moet het alleen zien. GITP ontdekt en ontwikkelt talent met ervaren organisatiepsychologen en state of the art assessment- en analytics tools. Onze strategisch en praktische digital en human oplossingen variëren van individuele trainingen, assessments en coaching tot volledig verzorgde ontwikkeltrajecten voor teams en organisaties.

Informatie over GITP

Hieronder vind je de informatie die wij hebben gekregen van GITP. Mocht je vragen hebben over onderstaande informatie, of zie je dat bepaalde informatie niet meer klopt, horen wij dat graag in de reacties onderaan de pagina.

Bedrijfsnaam:GITP
Telefoonnummer:088 - 448 70 00
Algemeen Emailadres:advies@gitp.nl
Studiebegeleiding op locatie: Landelijk
Online studiebegeleiding mogelijk:Ja
Diensten:

Begeleiding Werkwijze / Methode

Coaching voor talent- en loopbaanontwikkeling (Talent & Career Development): voor een succesvolle invulling van een (nieuwe) functie, het ontdekken van talenten, ontwikkelen van individuele competenties en voor mobiliteitsvraagstukken en outplacement

Overige informatie

Een coachingsessie duurt gemiddeld 1,5 uur. Het aantal sessies is afhankelijk van de complexiteit van de vraagstelling en het niveau van de functie. Gemiddeld bestaat één traject uit 6 sessies.

Wij vinden het belangrijk dat u een klik hebt met de coach daarom zoeken wij altijd een coach die past bij uw vraag en situatie.

Gratis informatie aanvragen

Wil jij graag meer weten over de begeleiding of wellicht deze partij inschakelen voor hulp? Of heb je enkele vragen? Gebruik dan onderstaand contactformulier en je mail wordt rechtstreeks afgeleverd bij de opgegeven contactpersoon.

Uiteraard kun je jouw vraag ook stellen onderaan deze pagina, zodat iedereen dit kan lezen en hierop kan reageren om jou te helpen!

  • Hidden
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Deze pagina is het laatst bewerkt op 30 oktober 2020 om 08:43.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud