Studiegids » studiekeuze » Loopbaanbegeleiding » Deen

Deen

Met coaching kunt u uw effectiviteit vergroten en uw grenzen verleggen. Onze insteek is in te zetten op die punten waar de meeste winst valt te behalen terwijl wij oplossingen bedenken voor aspecten die minder goed zijn te veranderen. Naar wens kan een ontwikkelassessment een eerste stap zijn om zicht te krijgen op sterktes en zwaktes en de mate van ontwikkelbaarheid.

Coaching gaat bij Deen verder dan alleen uiterlijk waarneembaar gedrag. Wij doorbreken waar nodig gedachte- en gedragspatronen om daar effectievere patronen voor in de plaats te stellen en sluiten hierin aan bij uw drijfveren en motivatie, omdat dat leidt tot een versnelling in het leren. Ons doel is ervoor te zorgen dat u meer greep op zaken ervaart, effectiever wordt en meer bezig bent met de zaken waar u mee bezig wilt zijn, op de manier die u past en aanspreekt. Wij bieden naast face-to-face coaching ook e-coaching of gecombineerde trajecten aan, om hiermee op uw eigen stijl, wensen en behoeften aan te sluiten.

Informatie over Deen

Hieronder vind je de informatie die wij hebben gekregen van Deen. Mocht je vragen hebben over onderstaande informatie, of zie je dat bepaalde informatie niet meer klopt, horen wij dat graag in de reacties onderaan de pagina.

Bedrijfsnaam:Deen
Telefoonnummer:010 206 61 76
Algemeen Emailadres:rotterdam.pad@deen.eu
Studiebegeleiding op locatie: Landelijk
Online studiebegeleiding mogelijk:Ja
Diensten:

Overige informatie

Nieuwsgierig geworden wat Deen voor u kan betekenen? Deen heeft diverse coachingstrajecten ontwikkeld om het beste uit uzelf en uw carrière te halen. Naast reguliere coachingstrajecten bieden wij ook e-coaching aan onder begeleiding van dr. Gertrude Smit, Certified E-coach Level II.

Wij maken graag tijd vrij voor een oriënterende afspraak. Wij komen graag bij u op bezoek of heten u welkom op één van onze vestigingen.

Als lid houden onze coaches zich, bij het uitoefenen van hun beroep, aan gedragsregels die in de beroepscode is vastgelegd van:
– NIP – Nederlands Instituut voor Psychologen.

Deen
Botersloot 163-167
3011 HE
Rotterdam

Website

LinkedIn


Gratis informatie aanvragen

Wil jij graag meer weten over de begeleiding of wellicht deze partij inschakelen voor hulp? Of heb je enkele vragen? Gebruik dan onderstaand contactformulier en je mail wordt rechtstreeks afgeleverd bij de opgegeven contactpersoon.

Uiteraard kun je jouw vraag ook stellen onderaan deze pagina, zodat iedereen dit kan lezen en hierop kan reageren om jou te helpen!

  • Hidden
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Deze pagina is het laatst bewerkt op 30 oktober 2020 om 06:31.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud