Studiegids » studiekeuze » Loopbaanbegeleiding » Conny Boersma – Loopbaan -en studiekeuze adviseur

Conny Boersma – Loopbaan -en studiekeuze adviseur

Ik begeleid mensen bij het maken van keuzes. Ik heb mij gespecialiseerd in studie en loopbaankeuzes en coach en train zowel individuen als groepen.

Welke studie kies ik? Het maken van je studiekeuze is lastig. Hoe weet je nou precies wat je de rest van je leven wilt doen? Maar twee dingen zijn heel belangrijk om te weten voordat je aan het kiezen van een studie begint: er kunnen meerdere opleidingen zijn die goed bij je passen én je studiekeuze is niet bepalend voor de rest van je leven. Wat het dan wel is? Eén van de eerste stappen in het avontuur van je carrière!

Doe ik (nog steeds) wat ik leuk vind en wat bij mij past? Zit ik ( nog steeds) op de goede plek?
Tijdens je loopbaan kan het voorkomen dat je gaat twijfelen: “Heb ik wel de juiste baan gekozen?“. ”Ga ik nog steeds met plezier naar mijn werk?”. “Ligt mijn loopbaan op de koers van mijn ambities?”

Als coach begeleid ik jou zodat jij zelf de antwoorden kan vinden op jouw vragen.

Informatie over Conny Boersma - Loopbaan -en studiekeuze adviseur

Hieronder vind je de informatie die wij hebben gekregen van Conny Boersma - Loopbaan -en studiekeuze adviseur. Mocht je vragen hebben over onderstaande informatie, of zie je dat bepaalde informatie niet meer klopt, horen wij dat graag in de reacties onderaan de pagina.

Bedrijfsnaam:Conny Boersma - Loopbaan -en studiekeuze adviseur
Telefoonnummer:0625570027
Studiebegeleiding op locatie: Dordrecht
Online studiebegeleiding mogelijk:Nee
Diensten:
Aangesloten bij: NOLOC

Begeleiding Werkwijze / Methode

Eerst vindt een kennismaking/ oriënterend gesprek plaats. Hierin maken we kennis en bespreken we de vraag die er ligt. Waarnaar ben jij op zoek in de loopbaanbegeleiding? Op basis hiervan wordt een plan van aanpak opgesteld en bespreken we het traject van jouw loopbaanbegeleiding. Alle loopbaanbegeleiding is maatwerk en aangepast aan wat jij nodig hebt.

Vervolgens vinden er coachingsgesprekken plaats. Hierbij wordt gebruik gemaakt van verschillende methodes, aansluitend bij wat voor jou past. Ook kunnen testen worden ingezet. Tussen de gesprekken door kunnen ook opdrachten worden.

Het doel is altijd jou, als cliënt, te dienen. Jij staat centraal.

Conny Boersma - Loopbaan -en studiekeuze adviseur
Appeldijk 13
4201 AE
Gorinchem

WebsiteGratis informatie aanvragen

Wil jij graag meer weten over de begeleiding of wellicht deze partij inschakelen voor hulp? Of heb je enkele vragen? Gebruik dan onderstaand contactformulier en je mail wordt rechtstreeks afgeleverd bij de opgegeven contactpersoon.

Uiteraard kun je jouw vraag ook stellen onderaan deze pagina, zodat iedereen dit kan lezen en hierop kan reageren om jou te helpen!

  • Hidden
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Deze pagina is het laatst bewerkt op 4 november 2020 om 09:00.

Bronnen: geen

Skip to content