Studiegids » hbo » hbo opleidingen » HBO Melkveehouderij

HBO Melkveehouderij

Binnen de studie Melkveehouderij zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Melkveehouderij wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Melkveehouderij-gerelateerde opleidingen.

Associate Degree Melkveehouderij

De hbo associate degree Melkveehouderij leidt via een verkort traject op tot melkveehouder. Het moderne melkveehouderijbedrijf wordt steeds groter. Er moet tegen een scherpe kostprijs worden geproduceerd binnen een strakke regelgeving. Je leert hoe je moet managen (praktische inslag) en waarom je het op deze manier doet (theoretische achtergrond). In het eerste jaar keer je de melkveehouderij binnenstebuiten. Het tweede jaar staat vooral in het teken van het operationeel en tactisch management.

Soort opleiding: Associate degree
Eerstejaars aantal: 33
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 33.000
Studenten aantal: 98

Associate degree Melkveehouderij opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Melkveehouderij opleiding te gaan volgen op HBO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Melkveehouderij-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Hbo Associate Degrees pagina!

Van Hall Larenstein

Hbo-studies binnen Aarde en Milieu

Binnen de studiesector hbo Aarde en Milieu, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de hbo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 28 juni 2023 om 13:37.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud