Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Social & Health Psychology (research)

WO Social & Health Psychology (research)

Binnen de studie Social & Health Psychology (research) zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Social & Health Psychology (research) wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Social & Health Psychology (research)-gerelateerde opleidingen.

Master Social & Health Psychology (research)

De universitaire masterstudie Social and Health Psychology is een voortzetting en verdieping van een bachelorstudie. Deze onderzoeksmaster bereidt je voor op een loopbaan als wetenschappelijk onderzoeker. In de studie krijgen alle psychologievakken een plaats die (in)direct betrekking hebben op gedragsregulatie met betrekking tot interpersoonlijk functioneren, welzijn en gezondheid.

Soort opleiding: Master
Prognose arbeidsmarkt: goed
Uitwijkmogelijkheden beroepsgroep: gemiddeld
Conjuctuur gevoeligheid: erg laag
Eerstejaars aantal: 16
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 16.000
Studenten aantal: 37

Master Social & Health Psychology (research) opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Social & Health Psychology (research) opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Social & Health Psychology (research)-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Masters pagina!

Universiteit Utrecht

Wo-studies binnen Gedrag en Maatschappij

Binnen de studiesector wo Gedrag en Maatschappij, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:22.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud