Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Social and Cultural Anthropology

WO Social and Cultural Anthropology

Binnen de studie Social and Cultural Anthropology zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Social and Cultural Anthropology wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Social and Cultural Anthropology-gerelateerde opleidingen.

Master Social and Cultural Anthropology

De universitaire masterstudie Social and Cultural Anthropology is een voortzetting en verdieping van een bachelorstudie. De studie is gericht op cultureel antropologisch wetenschappelijk onderzoek. Binnen het centrale thema human security gaat physical security over ontwikkelings- en transformatieprocessen en is existential security verbonden met bijvoorbeeld nationale, etnische en religieuze identiteit en betekenisgeving.

Soort opleiding: Master
Prognose arbeidsmarkt: redelijk
Uitwijkmogelijkheden beroepsgroep: hoog
Conjuctuur gevoeligheid: gemiddeld
Eerstejaars aantal: 29
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 29.000

Master Social and Cultural Anthropology opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Social and Cultural Anthropology opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Social and Cultural Anthropology-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Masters pagina!

Vrije Universiteit Amsterdam

Wo-studies binnen Gedrag en Maatschappij

Binnen de studiesector wo Gedrag en Maatschappij, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:22.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud