Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Research Master in Economics (research)

WO Research Master in Economics (research)

Binnen de studie Research Master in Economics (research) zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Research Master in Economics (research) wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Research Master in Economics (research)-gerelateerde opleidingen.

Master Research Master in Economics (research)

De universitaire masterstudie Research Master in Economics (research) is een voortzetting en verdieping van een bachelorstudie. Deze onderzoeksmaster bereidt je voor op een loopbaan als wetenschappelijk onderzoeker. De studie is gericht op (micro- en macro-) economie en econometrie. Je bouwt theoretische en technische kennis op over deze onderwerpen en je ontwikkelt de vaardigheden om onderzoek te kunnen doen.

Soort opleiding: Master
Prognose arbeidsmarkt: redelijk
Uitwijkmogelijkheden beroepsgroep: gemiddeld
Conjuctuur gevoeligheid: gemiddeld
Eerstejaars aantal: 8
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 8.000
Studenten aantal: 22

Master Research Master in Economics (research) opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Research Master in Economics (research) opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Research Master in Economics (research)-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Masters pagina!

Tilburg University

Wo-studies binnen Economie en Bedrijf

Binnen de studiesector wo Economie en Bedrijf, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:22.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud